Vijesti / Lokalni izbori 2021.

izbori 2021

Runac predao potpise potpore za kandidaturu za gradonačelnika: 'Nikad složniji idemo po dobar rezultat'

Runac predao potpise potpore za kandidaturu za gradonačelnika: 'Nikad složniji idemo po dobar rezultat'
HDZ Varaždinske županije

Habijan je najavio službeni početak kampanje nakon predaje potpisa te idući tjedan objavu programa budućeg gradonačelnika.

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Grada Varaždina Alen Runac u srijedu je predao 2002 potpisa potpore Gradskom izbornom povjerenstvu.

Predaji potpisa prisustvovali su predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Damir Habijan i potpredsjednik Damir Laljek, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i kandidat za varaždinskog župana Anđelko Stričak te Zlatko Zuber iz varaždinskog HSU-a.

Prije same predaje potpisa za kandidaturu za gradonačelnika Runac je naglasio da su skupili više nego dvostruko od potrebnih 900 potpisa.

- To je optimistična brojka i mene veseli da je naš tim uspio skupiti toliki broj potpisa. Zahvaljujem prije svega predsjednicima Županijske organizacije Anđelku Stričaku i Gradske organizacije Damiru Habijanu. Također našem koalicijskom partneru iz HSU Zlatku Zuberu koji je dao veliki doprinos u prikupljanju potpisa i samoj kampanji. Zahvaljujem i svim članovima stranke. Posebno me veseli da u HDZ-u nema podjela, da smo svi složni i da HDZ nikad nije bio složniji nego danas. Zato sam siguran da ćemo napraviti dobar rezultat – rekao je kandidat za gradonačelnika Varaždina Alen Runac, koji u izbore ide s kandidatom za zamjenika Enesom Garibovićem.

Habijan je najavio službeni početak kampanje nakon predaje potpisa te idući tjedan objavu programa budućeg gradonačelnika.

- Vodili smo afirmativnu, argumentiranu pretkampanju. Tako ćemo i nastaviti, nudeći rješenja svih onih otvorenih pitanja koja muče Varaždinke i Varaždince. Za sve objede i laži koji dolaze od drugih protukandidata, rekao bih da su uobičajene i normalne i da samo pokazuju da su ovi ljudi ozbiljna opcija. Na te laži i objede ćemo odgovoriti, nećemo okretati drugi obraz, odgovorit ćemo dvostruko i ono što je bitno, odgovorit ćemo istinu. Predlažem protukandidatima da sljedeći put, dok izlaze s lažima, klevetama i objedama, da se suzdrže jer za njih municije definitivno imam, ničeg se ne bojim. Za ono što je gradonačelnik govorio s jedne strane o meni kao osobi Damiru Habijanu, a s druge strane o stranci odnosno HDZ-u, moram ovim putem poručiti, ja sam Damir Habijan, ali sam i predsjednik gradskog HDZ-a. Ono što je radio u prošlosti na podjelama, to se neće sada desiti, neće to ponoviti s kampanjom koju provodi. Predlažem mu da se fokusira na svoj program, da pokaže svoje rezultate i da se uključi argumentirano u ovu kampanju koja je pred nama – poručio je Habijan.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video