Vijesti / Lokalni izbori 2021.

predaja potpisa

Politička platforma Budimo grad predala potpise za kandidaturu

Politička platforma Budimo grad predala potpise za kandidaturu
Budimo grad

Prema važećim izbornim pravilima, na glasačkim listićima bit će pod nazivom Kandidacijska lista grupe birača - nositeljica Dubravka Novak.

Članovi nezavisne političke platforme Budimo grad u srijedu, 28. travnja 2021., u Gradskoj vijećnici predali su izbornom povjerenstvu potrebne potpise građana za kandidaturu Dubravke Novak za gradonačelnicu Varaždina.

S obzirom na to da Budimo grad na nadolazeće izbore izlazi kao nezavisna lista, a ne politička stranka, također su predali potpise skupljene za kandidaturu svoje liste nezavisnih kandidata za Gradsko vijeće grada Varaždina.

Lista za gradsko vijeće platforme Budimo grad na nadolazećim izborima, prema važećim izbornim pravilima, na glasačkim listićima bit će pod nazivom Kandidacijska lista grupe birača - nositeljica Dubravka Novak.

Na listi je predloženo 11 kandidatkinja i 10 kandidata. Članovi platforme Budimo grad zahvaljuju svim građanima na pruženoj podršci i ponosno ističu da su sve potpise potrebne za kandidaturu skupili njihovi članovi, prijatelji i simpatizeri.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video