Vijesti / Lokalni izbori 2021.

lokalni izbori

Habuš predao potpise za kandidaturu, prikupio je 1400 potpisa

Habuš predao potpise za kandidaturu, prikupio je 1400 potpisa
HNS

Goran Habuš kandidat je koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Hrvatskih laburista – stranke rada...

Uz kandidata za zamjenika gradonačelnika Igora Klopotana te predsjednika Podružnice HNS-a Varaždin Dejana Težaka, u četvrtak je kandidat za gradonačelnika grada Varaždina Goran Habuš predao potpise za kandidaturu.

Kao kandidat koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Hrvatskih laburista – stranke rada, skupio je preko 1.400 potpisa koje je predao gradskom Izbornom povjerenstvu.

- Želim zahvaliti svima koji su mi svojim potpisom pružili podršku za kandidaturu. Ta podrška pokazuje jasnu potrebu i želju da u Varaždin vratimo prave vrijednosti, dakle pristojno, pošteno, pametno i odgovorno upravljanje gradom. Odgovorno prema građanima, imovini grada i gradskom proračunu, ali i prema sebi samome. Upravo te vrijednosti bile su temelj našeg upravljanja gradom u periodu od 2011. – 2017. te rada u Gradskom vijeću od 2009.-2017. godine. To su vrijednosti za koje smatramo da su jedine ispravne i da ih svojim primjerom moramo vratiti u politiku i nametnuti kao standard ne samo u Varaždinu i Varaždinskoj županiji nego i u cijeloj Hrvatskoj.

Na kraju je uputio i poziv biračima da izađu na izbore 16. svibnja i da 'svojim glasom upravo te vrijednosti, pristojno, pošteno, pametno i odgovorno, vrate u naš grad, jer je to minimum koji građani Varaždina zaslužuju'.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video