Vijesti / Lokalni izbori 2021.

lokalni izbori

Matija Mikac nije prikupio dovoljno potpisa za kandidaturu za gradonačelnika Varaždina

Matija Mikac nije prikupio dovoljno potpisa za kandidaturu za gradonačelnika Varaždina
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

'Nažalost, pristup koji sam primijenio nije se pokazao uspješnim. Ili nasreću. Iako svjestan toga, ja taj pristup i dalje smatram pristojni(ji)m, primjerenim i smislenim', napisao je Mikac.

Kandidat za gradonačelnika Varaždina Matija Mikac nije prikupio dovoljan broj potpisa za kandidaturu. Objavio je tu informaciju na službenoj Facebook stranici Jednostavan grad 2021.

- Nadam se da ovo neće nikom teško pasti (meni nije), moguće da ste i očekivali kad ste vidjeli moj 'lako ćemo' pristup prikupljanju potpisa. Uglavnom, vidjeli ste da nisam dijelio ni platnene vrećice, ni majice ni upaljače, nisam imao nijednu reklamu. Nikog nisam navlačio za rukav, nikom nisam prvi pristupio i sugerirao davanje potpisa. Od 14 dana za javno prikupljanje potpisa, koristio sam dan i pol, i to uvijek samo jednu lokaciju da budem osobno prisutan. Onima koji su shvatili ideju Jednostavnog grada mislim da je jasno zašto tako - napisao je Mikac.

Dodao je kako je sakupio oko 400 potpisa.

- Veliko hvala svima, posebno onima koji su iz uvjerenja dali potpis konceptu Jednostavnog grada i onima koji su značajno osobno pomogli u prikupljanju potpisa! Nažalost, pristup koji sam primijenio nije se pokazao uspješnim. Ili nasreću. Iako svjestan toga, ja taj pristup i dalje smatram pristojni(ji)m, primjerenim i smislenim - napisao je Mikac.

 

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!