Vijesti / Lokalni izbori 2021.

LOKALNI IZBORI

Udruga umirovljenika grada Varaždina podržala Čehoka, Mrzlečki će biti peti na listi za Gradsko vijeće

Udruga umirovljenika grada Varaždina podržala Čehoka, Mrzlečki će biti peti na listi za Gradsko vijeće
Zvonko Lončar

Čehok se osvrnuo i na izgradnju umirovljeničkog naselja u Biškupcu te je najavio kako ono će biti izgrađeno do kraja sljedećeg mandata...

Udruga umirovljenika grada Varaždina na nadolazećim lokalnim izborima podržat će kandidata za gradonačelnika Ivana Čehoka i kandidacijsku listu grupe birača čiji je nositelj također Ivan Čehok. Objavljeno je to danas na konferenciji za medije koju su zajednički održali kandiat za gradonačelnika Ivan Čehok i predsjednik Udruge umirovljenika grada Varaždina Viktor Mrzlečki.

Mrzlečki će na kandidaciskoj listi grupe birača čiji je nositelj Ivan Čehok biti na petom mjestu.

- Ponosan sam što možemo objaviti vijest da je Udruga umirovljenika grada Varaždina jednoglasno donijela odluku da podržava moju listu i mene kao kandidata za gradonačelnika. Riječ je o najbolje organiziranoj udruzi u ovome gradu, o udruzi koja je najmasovnija, ali i udruzi koja brine za svoje članove i koja je stalno u kontaktu sa svojim članovima. Ono što je najvažnije je da smo u posljednje četiri godine vrlo usko surađivali, naša suradnja ne počinje sad prije izbora, kao suradnja nekih drugih umirovljeničkih udruga sa strankama, i neće se završiti nakon izbora zbog toga što je Viktor Mrzlečki peti na našoj listi i po svim računicama on će ući u Gradsko vijeće – rekao je uvodno Čehok.

Istaknuo je Čehok kako umirovljenici na listama drugih stranaka nemaju nikakvih šansi za ulazak u Gradsko vijeće.

- Pokazali smo da cijenimo umirovljenike i da ne tražimo samo njihovu potporu, nego hoćemo i želimo da budu u Gradskom vijeću, da se njihov glas u Gradskom vijeću čuje. Ponosan sam što su umirovljenici odabrali nas i što će umirovljenici preko nas imati svojeg predstavnika u Gradskom vijeću.

Čehok se osvrnuo i na planove za umirovljeničko naselje koje bi trebalo biti izgrađeno u Biškupcu.

- Napravili smo prvi javni poziv za veliko umirovljeničko naselje, dobili smo iskaze interesa, imamo investitore koji u ovom trenutku rade na prikupljanju sredstava i čim budemo imali dovoljno financijske snage, mi ćemo raspisati natječaj za prodaju gradskog zemljišta u Biškupcu i tamo će ići i umirovljeničko naselje. To nije projekt koji se može završiti u godinu dana, i ne najavljujemo u godinu dana, ali do kraja sljedećeg mandata imat ćemo umirovljeničko naselje – rekao je Čehok.

Predsjednik Udruge umirovljenika grada Varaždina Viktor Mrzlečki istaknuo je kako 2017. godine ni jedan član udruge nije ušao u Gradsko vijeće.

- Nadam se da će sad to uspjeti i pozivam umirovljenike da me podrže. Radili smo punom parom ove četiri godine, preustrojili smo segmente koji su nužno potrebni, uradili smo mnogo toga što je čekalo desetljećima. Sve uz pomoć Grada Varaždina, suradnja je uvijek bila besprijekorna i uvijek smo dobili što smo tražili.

Dodao je kako udruga iza sebe ima mnogo uspjeha.

- Nadam se da ćemo suradnju s Gradom Varaždino nastaviti i dalje kako bismo udrugu održavali na najvišem nivou. Iz tog razloga stavio sam se na raspolaganje za gradskog vijećnika – zaključio je Mrzlečki.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video