Vijesti / Lokalni izbori 2021.

lokalni izbori

VIDEO: Patafta: To nije budimo grad, to je budimo Petrići

VIDEO: Patafta: To nije budimo grad, to je budimo Petrići
Zvonko Lončar

- Radi se o odvjetnicima koji su tužili sve koje god mogu tužiti, koji pišu samo kaznene prijave - rekao je Patafta.

Gospodarstvenik i kandidat za gradonačelnika Davor Patafta osvrnuo se na platformu Budimo grad, koju ne vode aktivisti, već njome upravljaju bogati odvjetnici Petrić.

Petrići su godinama živjeli na račun građana Varaždina, lijepo zarađivali na besmislenim procesima i izmišljenim aferama koje je pokretao Grad, a trenutno vuku novce iz varaždinske bolnice.

- Svi me pitaju što mislim o drugim kandidatima, pa i o gospođi Novak iz platforme Budimo grad. Ja vam mogu reći samo istinu, to nije grupa budimo grad, to je grupa budimo Petrići - rekao je Davor Patafta.

Naglasio je da iza te kandidature stoje članovi Odvjetničkog društva Petrić, Hrvoje i Ana te Marijan Petrić, te da su u slučaju sudskih procesa zbog baliranog otpada krivi barem za pola iznosa od 700 milijuna kuna koliko je grad oštećen.

- Kada je Habuš bio gradonačelnik, uzeli su 3-4 milijuna kuna, iz gradskog proračuna za sporove koje uopće nije trebalo voditi. Radi se o odvjetnicima koji su tužili sve koje god mogu tužiti, koji pišu samo kaznene prijave - rekao je Patafta.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video