Vijesti / Lokalni izbori 2021.

SDP-ov kandidat

BITKA ZA VARAŽDIN Bosilj nakon ulaska u 2. krug: 'Sve ono što Čehok jest, ja nisam'

BITKA ZA VARAŽDIN Bosilj nakon ulaska u 2. krug: 'Sve ono što Čehok jest, ja nisam'
Screenshot

Napominje da građani u drugom krugu biraju dva potpuno suprotna čovjeka.

Dan nakon prvog kruga lokalnih izbora, vrijeme je za dojmove kandidata koji su ušli u drugi krug koji je na redu 30. svibnja 2021. godine.

Vezana vijest:

Čehok Bosilj LOKALNI IZBORI 2021. REZULTATI U VARAŽDINU Čehok i Bosilj u drugi krug, Novak ispred Runca

U Varaždinu je situacija jasna – u drugi krug izbora za gradonačelnika grada idu Ivan Čehok s osvojenih 29,42 posto glasova (5119 glasova birača) te SDP-ov Neven Bosilj s podrškom od 19,34 posto glasova (3365 glasova).

Nakon objavljenih rezultata oglasio se upravo Bosilj koji smatra da ima odgovor za Varaždin.

- Ne ponovilo se – to je najbolje što mogu reći za protekle četiri godine vlasti Čehoka i HDZ-a koji mu je cijelo vrijeme držao lojtre. Sada imamo jedinstvenu priliku da to promijenimo! Napravimo to zajedno – istaknuo je Bosilj.

Napominje da građani u drugom krugu biraju dva potpuno suprotna čovjeka.

- U prvom krugu ste birali prema svojim političkim preferencijama i izabrali ljude koji će biti vaš glas i zastupati vaše vrijednosti i principe u Gradskom vijeću. Sada birate između dva potpuno suprotna čovjeka. Sve ono što Čehok jest, ja nisam. Zbog toga vas pozivam za izaberete moderan, efikasan i pošten način vođenja grada – navodi Bosilj.

Za kraj, zahvalio je svima na podršci.

- Hvala vam svima na podršci, hvala mojem timu, volonterima i svima koji su pomogli u kampanji. Čestitam i drugim kandidatima na rezultatu za Gradsko vijeće i pozivam ih na zajedništvo. Svima nam je isti cilj. Ili novi gradonačelnik, ili stari problemi – zaključio je Bosilj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video