Vijesti / Lokalni izbori 2021.

hns varaždinske županije

Lukačić navodi da je rezultat na izborima pokazao novu snagu HNS-a u Varaždinskoj županiji

Lukačić navodi da je rezultat na izborima pokazao novu snagu HNS-a u Varaždinskoj županiji
HNS Varaždinske županije

Lukačić se osvrnuo i na proteklu kampanju.

Kandidat koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke Braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Demokratske kneginečke stranke Krunoslav Lukačić nakon objave prvih neslužbenih rezultata izbora u Varaždinskoj županiji dao je izjavu.

Vezana vijest:

Stričak, Čačić LOKALNI IZBORI 2021. IZBORI ZA ŽUPANA Čačić u drugi krug ide s prednošću, ali HDZ je vodeći u Skupštini

- Hvala za svaki glas koji ste dodijelili našim listama za općinska i gradska vijeća, kandidatima za načelnike i gradonačelnike, a nadasve meni kao kandidatu za župana i županijsku skupštinu! Budite sigurni da svaki vaš glas nije uzaludno potrošen, već je kvalitetno uložen u naš zajednički projekt - bolji život i standard za sve! - kazao je.

Nakon službene objave svih rezultata, ŽO HNS Varaždinske županije izaći će s priopćenjem i stavom oko svih daljnjih radnji koje se tiču drugog kruga izbora.

Lukačić se osvrnuo i na proteklu kampanju.

- Naša kampanja u svim općinama i gradovima, pa tako i na županijskoj razini temeljila se na pozitivnim porukama i prezentaciji naših kandidata. Imali smo prilike svašta vidjeti u kampanji, pa i onih jako loših primjera. Ići u kampanju na bilo koje izbore samo zato da bi se vrijeđalo i klevetalo druge kandidate je za HNS neprihvatljivo i mislim da su građani ovdje na sjeveru Hrvatske svojim izborom pokazali da takve kandidate ne žele. Žao mi je što nije došlo do određenih promjena za koje smo se zalagali i za koje su građani baš nama dali podršku – kazao je Lukačić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video