Vijesti / Lokalni izbori 2021.

LOKALNI IZBORI 2021.

Čehok uzvratio: 'Ratko je kukavica koja se skriva iza jedne žene kojoj je sad upropastio ugled'

Čehok uzvratio: 'Ratko je kukavica koja se skriva iza jedne žene kojoj je sad upropastio ugled'
Varaždinski.hr, PIXSELL

'Rekao je da se spreman sa Čehokom suočiti ako još bude na slobodi. Ja sam na slobodi. Ali Ratko se nije sa mnom suočio. I Ratko se nikad neće sa mnom suočiti. Jer Ratko zna što bi se dogodilo'

Ivan Čehok danas je odgovorio na izjavu Radimira Čačića da je nekorektno sebe staviti kao nositelja liste na izborima ako ne namjeravaš uopće koristiti svoj mandat.

Vezana vijest:

Radimir Čačić LOKALNI IZBORI 2021. Čačić: 'Mogli smo bolje u Varaždinu da sam ja bio nositelj. Ali to mi se gadi'

Naime, komentirajući rezultat Reformista u Varaždinu, Čačić je ustvrdio da su vjerojatno mogli bolje da je on bio nositelj liste, ali da misli da to nije u redu.

- Mogli smo sa mnom kao nositeljem liste povući još 5, 6, 7, 10 posto. Ali gadi mi se slati lažne poruke ljudima. To vidite na županijskoj razini, gdje imate listu Ivana Čehoka - poručio je Čačić.

Danas su na tu izjavu odgovorili Ivan Čehok i Mario Lešina, koji je bio Čehokov kandidat za župana.

- Oholost i bahatost gospodina Čačića stvarno nemaju granica. Svaka nova izjava samo još podiže tu razinu. Mi smo tim, i apsolutno je nebitno tko je prvi. Oni su u drugačijoj poziciji, jer su stranka - rekao je Lešina.

Čehok je dodao da je sasvim prirodno da je gradonačelnik najvećega grada i središta županije, koji nije zadovoljan suradnjom sa županijskom vlašću, nositelj liste.

Odgovorio je potom na pitanje znači li to da misli da bi bilo sasvim korektno da je Čačić bio nositelj liste u Varaždinu.

- Što se mene tiče, Čačić je mogao potpuno otvoreno reći: 'Ja sam Zdravka Grđan! Ja sam stvorio Zdravku Grđan!' I to bi bilo korektno. Skrivati se iza Zdravke Grđan je... Prvo, potrošili su ugled jedne žene. Ja to nikad ne bih napravio jednoj dami. Oni su od prvoga dana nju prikazivali kao nezavisnu, a bilo je svima jasno da iza toga stoji Čačić. On je kukavica... Ja sam prije tri mjeseca otovreno rekao na televiziji da ne želim polemizirati sa županom kojeg nema. On je to stalno radio, svaku emisiju je koristio za napad na Čehoka. Rekao je da se spreman sa Čehokom suočiti ako još bude na slobodi. Ja sam na slobodi. Ali Ratko se nije sa mnom suočio. I Ratko se nikad neće sa mnom suočiti. Jer Ratko zna što bi se dogodilo. To je njegov problem. On je kukavica koja se skriva iza jedne žene kojoj je sad upropastio ugled - odgovorio je Čehok.

Dodao je da ovo nije pitanje osobnog sukoba, nego pitanje političkih koncepcija.

- Nema ga u gospodarstvu, nema ga u visokom školstvu, nema ga u tehnologijama, zdravstvo je u kolapsu. Čovjek se mora pitati - dokle. Zato sam ja išao sa svojom listom i zato sam nosio tu listu - zaključi je Čehok.

 

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video