Vijesti / Lokalni izbori 2021.

ususret drugom krugu

Reformisti vratili košaricu s cvijećem Čehoku i Runcu te im poručili: 'Znate saditi cvijeće, a mi realizirati projekte'

Reformisti vratili košaricu s cvijećem Čehoku i Runcu te im poručili: 'Znate saditi cvijeće, a mi realizirati projekte'
Narodna stranka - Reformisti

'Da su išta napravili u Gradu Varaždinu slikali bi se pred svojom zgradom, a ovako su se morali pred Županijskom', rekla je Martinčević.

Na jučerašnjem postavljanju cvjetnih košarica u centru grada, varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok i direktor Parkova Alen Runac osvrnuli su se na izjave Radimira Čačića te mu poručili da će oni na 'sjekire' uzvratiti cvijećem.

Vezana vijest:

runac čačić čehok politička podbadanja POSTAVILI CVIJEĆE ISPRED ŽUPANIJE Čehok i Runac o Čačiću: 'Tko tebe sjekirom, ti njega cvijećem'

Tako su jednu košaricu postavili na Županijsku palaču, a cijela prepirka dio je kampanje koja se vodi na gradskoj i županijskoj razini s obzirom da su u drugom krugu završili Reformisti, HDZ i Nezavisna lista Ivana Čehoka (i SDP koji je trenutno izvan navedene rasprave).

Danas su Reformisti, odnosno Natalija Martinčević i Robert Vugrin, vratili poklon te naveli da 'Runac i Čehok znaju saditi cvijće, a Reformisti realizirati projekte'. U Gradskoj vijećnici ostavili su košaru s biltenima s realiziranim projektima.

- U Varaždinskoj županiji u mandatu župana Čačića i Reformista realizirano je ili je u realizaciji više od 860 milijuna kuna vlastitih EU projekata, Županija je jedinstvena je i po tome što ima 100-postotnu učinkovitost pri realizaciji EU projekata - baš svi kandidirani projekti su odobreni za sufinanciranje – navodi se u priopćenju.

- HDZ i Čehok možda znaju saditi cvijeće ali Reformisti znaju realizirati projekte, a građani će prepoznati što im je važnije. Varaždinska županija na čelu sa županom Čačićem i Reformistima četvrtu je godinu za redom najuspješnija županija u realizaciji EU projekata u Hrvatskoj. Dok je Varaždinska županija 1. grad Varaždin je 67. Da su išta napravili u Gradu Varaždinu slikali bi se pred svojom zgradom, a ovako su se morali pred Županijskom – rekla je Martinčević.

Navode da su realizirali projekte obnove Doma za starije i nemoćne, obnovu Vodotornja, obnovu svih zgrada u krugu OB Varaždin, obnovili Drugu gimnaziju Varaždin, ljekarnu u Kolodvorskoj...

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video