Vijesti / Lokalni izbori 2021.

lokalni izbori

Župan Čačić i saborska zastupnica Martinčević podržali Sanju Kočet: 'U nedjelju ćemo potvrditi načelnicu!'

Župan Čačić i saborska zastupnica Martinčević podržali Sanju Kočet: 'U nedjelju ćemo potvrditi načelnicu!'
Reformisti

U Općini Donja Voća ponavljaju se izbori na jednom biračkom mjestu...

Župan Varaždinske županije Radimir Čačić i saborska zastupnica Natalija Martinčević posjetili su Općinu Donja Voća i dali podršku Sanji Kočet. Naime, u Općini Donja Voća ponavljaju se izbori na jednom biračkom mjestu. Na 5 od ukupno 6 biračkih mjesta u Općini Donja Voća veliku većinu glasova od 52 posto dobila je kandidatkinja Narodne stranke Reformista Sanja Kočet, dosadašnji načelnik Krunoslav Jurgec ispred HDZ-a dobio je tek 31 posto, a kandidatkinja grupe birača Ivana Šteković dobila je 14 posto glasova.

- Poruka građana je jasna - dosta je vladavine Jurgeca i  HDZ-a u Općini Donja Voća, koji je i nakon prvog kruga nastavio sa svojim bahatim i bezobraznim ponašanjem ne samo prema građanima već i prema članovima biračkog odbora i Županijskom izbornom povjerenstvu - poručuju Reformisti.

- U nedjelju pozivam sve birače koji pripadaju na biračko mjesto Gornja Voća – 2 osnovna škola, da svojim glasom potvrde pozitivne promjene za našu Općinu. Moja kampanja temeljila se na konkretnim programima i projektima, a ne na omalovažavanju i vrijeđanju. Učinimo posljednji korak ka promjeni – zaključimo u nedjelju ove izbore i svi zajedno krenimo u bolju budućnost što prije - poručuje buduća načelnica Općine Donja Voća Sanja Kočet. 

- Ponosni smo na rezultat naše kandidatkinje i vjerujemo da će svoju izbornu pobjedu potvrditi ovu nedjelju – naglasili su župan Radimir Čačić i saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije Reformista Natalija Martinčević.

Najnovije

Reci što misliš!