Vijesti / Lokalni izbori 2021.

reakcija

BUDIMO GRAD 'Nikad nam ne bi palo na pamet surađivati sa Čehokom'

BUDIMO GRAD 'Nikad nam ne bi palo na pamet surađivati sa Čehokom'
Budimo grad

'Takva sugestija jednostavno je uvreda i našim biračima, i nama, i zdravom razumu', poručili su iz političke platforme Budimo grad...

Politička platforma Budimo grad priopćenjem je reagirala na izjave kandidata za varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka u kojima je iskazao kako je suradnja njegove liste i političke platforme Budimo grada - moguća.

Vezana vijest:

Ivan Čehok, Dubravka Novak GRADSKO VIJEĆE Čehok pruža ruku: 'Ja vjerujem da je s Budimo grad suradnja moguća'

- Ja ne vidim da oni imaju neku posebnu ideološku ili stranačku platformu koju bi morali slijediti, ja vjerujem da je s njima suradnja moguća. Primijetio sam neke detalje u programu koji nama uopće nisu strani - rekao je Čehok u emisiji Varaždin info VTV televizije.

Iz političke platforme Budimo grad istaknuli su kako se o tome žele 'nedvosmisleno očitovati'.

- S osobom koja ima tri potvrđene optužnice za korupciju, s osobom koja je na ulazu u Varaždin uskladištila 100.000 tona otpada, s osobom koja je zadužila grad za preko 60 milijuna kuna da bi svojim suradnicima isplatila preplaćena zemljišta, s osobom koja građane vrijeđa s lažnih profila, s osobom koja svoje političke neistomišljenike naziva narkomanima bez djece i ništkoristima, s osobom koja kupuje glasove najranjivijih slojeva društva bajkama o izgradnji umirovljeničkog naselja, biotehnološkog parka sa 5000 novih radnih mjesta i koja aktivno sudjeluje u neviđenoj kampanji blaćenja i pljuvanja – nikad nam ne bi palo na pamet surađivati. Takva sugestija jednostavno je uvreda i našim biračima, i nama, i zdravom razumu - istaknuli su iz Budimo grad.

Najnovije

Reci što misliš!