Vijesti / Lokalni izbori 2021.

LOKALNI IZBORI 2021.

ČEHOK VS. BOSILJ Užarena debata dvojice kandidata u borbi za Varaždin

ČEHOK VS. BOSILJ Užarena debata dvojice kandidata u borbi za Varaždin
Podcast u ringu

U Podcastu u ringu ugostio ih je Siniša Kovačić. A Čehok je doveo i pomagača...

Večeras u 20 sati kod Siniše Kovačića u njegovu 'Podcastu u ringu' započelo je predizborno sučeljavanje Ivana Čehoka i Nevena Bosilja, dvojice kandidata koji se u drugom krugu bore za funkciju varaždinskog gradonačelnika.

U prvome krugu Čehok je dobio 5.119 glasova (29,42%), a Bosilj 3.365 (19,34%).

Zanimljivo da je uz Čehoka na sučeljavanju pojavio i njegov zamjenik Zlatan Avar. No, osim što mu je dodavao papire, tijekom cijelog sučeljavanja nije koristio mikrofon.

I odmah je počelo oštro.

- Očigledno je Čehoka mene strah, pa je sa sobom morao dovesti i Zlatana Avara - rekao je Bosilj, dodavši da ga to ne smeta.

- Ne bojim se ja nikoga, najmanje Bosilja. Mi smo tim. To što se Bosilj srami Markovića, to samo pokazuje kakav je to tip - uzvratio je odmah Čehok.

- Već je krenulo u krivome smjeru... - negodovao je Bosilj, no Kovačić je uspio primiriti strasti.

Sučeljevanje se sastojalo od osam pitanja iz glavnih područja s mogućnošću repliciranja, zatim od nekoliko tematskih cjelina vezanih uz važne gradske teme, a na kraju su kandidati jedan drugome mogli postaviti svaki po dva pitanja.

Vezana vijest:

Ivan Čehok, Neven Bosilj, sučeljavanje PODCAST U RINGU UVRIJEDIO STRANAČKOG KOLEGU 'Ako mi ništa drugo niste mogli iskopati, onda sam zaista čist k'o suza'

Govorili su Čehok i Bosilj o prvim potezima koje će poduzeti te o prioritetima, o tri smjera u kojima žele razvijati Varaždin, o pomoći gospodarstvenicima, o izdvajanju za sport, o tome kako pomoći kulturi, jedna od tema bili su umirovljenici, razgovaralo se o demografskom razvoju grada te o obrazovanju.

Specifične teme bile su: bale, kučanska rampa, Aquacity, promet i bicikli, Arena te NK Varaždin.

Što su Čehok i Bosilj rekli o svemu tome, u jednoj užarenoj atmosferi punoj 'političkog folklora', ali i koja su pitanja postavili jedan drugome, pogledajte u videu u nastavku. Ima tu svega - od pitanja vrijeđanja putem lažnih profila preko presuda za vrijeđanje stranačkog kolege pa do izazova tko od dvojice kandidata može donijeti potvrdu da se protiv njega ne vodi nikakav kazneni postupak.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video