Vijesti / Lokalni izbori 2021.

lokalni izbori

Reformisti: 'Nitko više ni ne uzima u obzir laži i klevete Patafte, Čehoka i HDZ-a'

Reformisti: 'Nitko više ni ne uzima u obzir laži i klevete Patafte, Čehoka i HDZ-a'
Varaždinska županija

'Sramotno za naš pristojan i uljuđen Varaždin kao i cijelu Varaždinsku županiju da se događa ovakva prljava kampanja', smatraju Reformisti.

Nakon što je kandidat za varaždinskog gradonačelnika Davor Patafta javno istupio i rekao kako je varaždinski župan Radimir Čačić i njemu prijetio sjekirom, iz Narodne stranke Reformisti oglasili su se priopćenjem.

Vezana vijest:

Davor Patafta, Radimir Čačić priopćenje Davor Patafta: 'Čačić je i meni prije 12 godina zaprijetio sjekirom'

- Sasvim je jasno da više nitko u ovoj Županiji ne vjeruje niti uopće uzima u obzir hrpetine laži i kleveta koje Davor Patafta, Ivan Čehok i HDZ plasiraju kroz Regionalni tjednik ali i druge plaćene oglase po portalima, društvenim mrežama i drugim medijima - istaknuli su u priopćenju.

Reformisti dodaju kako je 'sramotno za naš pristojan i uljuđen Varaždin kao i cijelu Varaždinsku županiju da se događa ovakva prljava kampanja kakva se ne događa nigdje u Hrvatskoj'.

- Očito je da su privatni interesi, milijuni naših novaca koji su predmeti tužbi, sporova i presuda ove nekolicine navedenih igrača, njima dovoljan razlog da bezočnim lažima, izmišljotinama i klevetama zagađuju prostor našeg grada i naše županije. Ovo je trebala biti kampanja isticanja ostvarenih rezultata i rada u  proteklom mandatu kao i vizije budućnosti i boljitka naših građana - dodaju Reformisti.

Umjesto kampanje, ističu Reformisti, imamo pljuvanje po političkim protivnicima.

- No, Patafta, Čehok i HDZ u nedostatku istih, kampanju su pretvorili u pljuvanje po doslovno svim političkim protivnicima natječući se tko će više i bolje lagati i klevetati. Žao nam je što naši građani ovo moraju trpjeti i zato izađimo na izbore i pokažimo Patafti, Čehoku i HDZ-u da ne želimo biti dio njihovog crnila - zaključuju Reformisti.

Najnovije

Reci što misliš!