Vijesti / Lokalni izbori 2021.

LOKALNI IZBORI 2021.

Bosilj poručio: 'Ekipa koja ovaj grad doživljava kao svoj feud spremna je na sve'

Bosilj poručio: 'Ekipa koja ovaj grad doživljava kao svoj feud spremna je na sve'
Varaždinski.hr

Veliki novci su u igri, 1,5 milijardi kuna u četiri godine!

Kandidat za varaždinskog gradonačelnika Neven Bosilj (SDP) osvrnuo se danas na sinoćnje sučeljavanje s Ivanom Čehokom kod Siniše Kovačića u Podcastu u ringu.

Vezana vijest:

Čehok Bosilj sučeljavanje LOKALNI IZBORI 2021. ČEHOK VS. BOSILJ Užarena debata dvojice kandidata u borbi za Varaždin

- Trebalo je biti jedan na jedan, no Ivan Čehok se očito bio uplašio i došao je sa svojim zamjenikom pa je bilo dva na jedan. No prema svim komentarima sa društvenih mreža i portala, apsolutni pobjednik tog sučeljavanja sam ja, u omjeru 90 naprema 10 - ustvrdio je uvodno Bosilj.

Kaže da se Čehok cijelo vrijeme vraćao u prošlost i tražio isprike za sebe, pritom pokušavajući njega optužiti za svoje grijehe.

- Za razliku od njega, ja sam se okrenuo budućnosti i onome što će se raditi u Varaždinu od idućeg ponedjeljka - rekao je Bosilj.

Osvrnuo se na razinu kampanje, a posebno je apostrofirao, kako je rekao, 'jedne regionalne novine koje se izdaju u ovome gradu'.

- Davor Patafta je ispao iz utrke, on je gradski vijećnik, nije više niti kandidat za gradonačelnika. No može se vidjeti ta sprega između Patafta i Čehoka, i oni pokušavaju učiniti sve u ovih par dana. Zbog čega bi tvrtke u kojima Patafta ima utjecaja izdavale izvanredni broj koji će izaći u petak? Meni je s više strana rečeno da će u tom broju izaći o meni najgore i najgnjusnije laži koje mogu izaći, da se pokuša promijeniti ovaj nezadrživi trend, a to je da je Ivan Čehok prošlost, a da sam ja novi gradonačelnik Varaždina - najavljuje Bosilj.

Dodaje da ono što će izaći 'ostaje njima na dušu'.

- U igri su veliki novci! Onaj tko uđe u Vijećnicu, a to ću biti ja, upravljat će s 1,5 milijardi kuna u sljedeće četiri godine. Ova ekipa koja doživljava ovaj grad kao svoj feud spremna je na sve. Koji bi razlog bio da oni izdaju izvanredni broj Regionala? Dakle, Ivan Čehok stoji izuzetno loše i moraju napraviti sve da mene ocrne i difamiraju najbezočnijim lažima. Tko zna što će biti u tome broju novina, ali svi oni koji će se tamo naći zapravo su na strani pravde, dok je ova druga ekipa na strani zla - poručio je Bosilj.

Za kraj je pozvao građane da izađu u što većem broju na izbore.

- Ako izađe 50 posto građana, Ivan Čehok nema šanse ostati u Gradskoj vijećnici. Mi već sada imamo većinu u Gradskom vijeću. One snage koje su progresivne, koje ne žele više ovakav način upravljanja gradom, imaju 11 vijećnika, u odnosu na 10 s druge strane. Meni će biti kao gradonačelniku biti puno lakše raditi kad imam Gradsko vijeće na svojoj strani. Ali ovo nije samo borba između Ivana Čehoka i Nevena Bosilja, ovo je borba za demokraciju, ovo je borba da dobijemo pravedno društvo i da jedna uska klika ne vlada više ovim gradom - zaključio je Bosilj.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!