Vijesti / Lokalni izbori 2021.

o izbornim rezultatima

SDP: 'Na lokalnim izborima ostvarili smo povijesni uspjeh'

SDP: 'Na lokalnim izborima ostvarili smo povijesni uspjeh'
SDP Varaždinske županije

SDP je u Varaždinskoj županiji u prethodnom mandatu imao samo jednog načelnika, u Petrijancu.

- SDP je na lokalnim izborima ostvario povijesni uspjeh jer po prvi puta ima gradonačelnika grada Varaždina, čime se Varaždin izborom Nevena Bosilja i Miroslava Markovića pridružio i valu promjena koji je zahvatio najveće i najznačajnije hrvatske gradove - priopćili su iz SDP-a Varaždinske županije.

SDP je u Varaždinskoj županiji u prethodnom mandatu imao samo jednog načelnika, u Petrijancu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Željko Posavec premoćno je potvrdio novi mandat već u prvom krugu, dok je Mario Klapša u drugom krugu izabran za novog načelnika Maruševca, odnosno SDP-ovi načelnici su na čelu dvije od tri najveće općine Varaždinske županije. U Skupštini Varaždinske županije, SDP ima više mandata nego 2017. godine, a svi vijećnici će svojim radom pridonijeti daljnjem napretku i razvoju Varaždinske županije - poručuju iz stranke.

Iz stranke ističu kako su, kada je riječ o razvojnim projektima, otvorena za suradnju s novim županom Anđelkom Stričakom kojem su čestitali na pobjedi i zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu.

- ŽO SDP-a je zadovoljna rezultatima izbora budući da je i dalje najjača politička opcija na lijevom centru uz vodstvo najvećeg grada sjeverozapadne Hrvatske. Građani su svojim glasovima poslali jasnu poruku i rekli ne korupciji, nepotizmu, bahatosti i populizmu. Sljedeće četiri godine nastavit ćemo raditi na korist svih stanovnika Varaždinske županije s ciljem poboljšanja uvjeta života, kako bi mladi ostali u našoj županiji i kako bi ponovno postali mjera i obrazac na razini čitave države. Zahvaljujemo svima koji su izašli na izbore i dali nam povjerenje, svima koji su nas u kampanji podržavali, političkim strankama, udrugama i udruženjima, svim članovima, simpatizerima i volonterima koji su svojim nesebičnim angažmanom pridonijeli izvrsnim ostvarenim rezultatima - zaključuju iz SDP-a Varaždinske županije.

Najnovije

Reci što misliš!