Vijesti / Lokalni izbori 2023.

Nezavisna lista Ivana Čehoka

NL Ivana Čehoka: 'Slogan kampanje mogao bi im biti SDP über alles'

NL Ivana Čehoka: 'Slogan kampanje mogao bi im biti SDP über alles'
Zvonko Lončar

Iz Čehokove liste poručuju da SDP pokazuje da su iznad Varaždina.

Nezavisna lista Ivana Čehoka poslala je priopćenje u kojem poručuju da će cijena odvoza otpada porasti prosječno za 40 kuna. Naglasili su da će svježi otpad biti prevožen u MBO. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

- Dok ovih dana svjedočimo obasipanju javnosti lažima i rasipanju novaca na dosad neviđeni marketing Bosilja i Markovića pod nazivom “Varaždin iznad svih”, u Čistoći se u tajnosti donose odluke koje će građanima Varaždina izvući iz džepa još više novaca!

Donesena je odluka da se i svježi otpad uskoro daje na zbrinjavanje u MBO i to po cijeni od 200 eura/tona. Budući da je cijena zbrinjavanja do sada bila oko 100 eura/tona, jer se otpad zbrinjavao na deponij, novom odlukom građanima će cijena porasti prosječno za 40 kuna:

Tako je farsa sa SDP-ovim lažima završena: do prije samo godinu dana proklinjali su MBO, smatrali ga tehnološki zastarjelim, napadali svakoga tko bi predložio samo da se razmisli o zbrinjavanju bala u MBO postrojenju, optuživali da je to pljačka. Sad, ne samo da će balirani otpad u MBO, nego će i svježi otpad tamo i to po dvostruko većoj cijeni nego što je u sadašnjem cjeniku.

Kad smo se mi 2020. uopće drznuli pomisliti da bi se ponovno mogle vratiti samo dvije kante za otpad i raspisati natječaj koji bi uključivao i mogućnost zbrinjavanja u MBO-u, napali su nas upravo Bosilj i Budimo grad i optuživali da će cijena porasti. Sada donose odluku daleko od očiju javnosti. Tome treba dodati i činjenicu da u Poljani opet imamo velike količine otpada, da smo imali prekomjerne količine plastike, da investicija u sortirnicu kasni itd.

Također, daleko od očiju javnosti, ali i medija koje smo upozoravali, ovih dana čujemo da je brat dogradonačelnika Miroslava Markovića, koji je zaposlen u Čistoći, oštetio kamion. Poznato je da su se radnici Čistoće već ranije pismom obraćali upravi i tražili da se njemu ne produži ugovor, međutim, to je sve ostalo zakopano negdje duboko u ladici, a Markovićev brat i dalje radi. Da je bilo koja stranka zaposlila brata dužnosnika u gradskoj tvrtki i da se dogodilo bilo kakvo oštećenje vozila, SDP bi o tome napravio barem 10 pressica. U ovom slučaju iz Čistoće se nitko nije udostojio ni javiti!

Iz ovoga je potpuno jasno da je SDP doista iznad Varaždina, pa bi im vjerodostojniji slogan kampanje za prijevremene izbore za Gradsko vijeće mogao biti SDP über alles - napisali su iz Nezavisne liste Ivana Čehoka. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.