Vijesti / Lokalni izbori 2023.

IZBORI 2023

Reformisti (s Umirovljenicima) predali listu za izbore, evo imena...

Reformisti (s Umirovljenicima) predali listu za izbore, evo imena...
Reformisti

'HDZ je već ponudio g. Viteza za gradonačelnika pa bi tako Varaždin imao policajca i za gradonačelnika i za župana, što je po HDZ-u garancija razvoja', poručili su.

Koalicija stranaka Reformista i Umirovljenika predala je danas u 17.50 sati kandidacijsku listu za Gradsko vijeće grada Varaždina. Listu predvodi Radimir Čačić, koji je i kandidat za predsjednika Gradskog vijeća.

Evo cijele liste:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

1. Radimir Čačić
2. Natalija Martinčević
3. Ivana Borovec
4. Vladimir Kozjak
5. Nenad Koščak
6. Vlasta Cindrić
7. Mira Letić
8. Juraj Rožić – nezavisni kandidat
9. Predrag Bogović
10. Darko Detelj
11. Anislava Kaniški
12. Mirjana Soldatek
13. Miljenko Golubić
14. Jadranka Bilić-Erić
15. Krešimir Vlah
16. Devid Kos
17. Goran Pavelić
18. Antun Rašić
19. Josip Golubić
20. Anka Vrbanić Hosni
21. Mirjana Kolarek-Karakaš – nezavisna kandidatkinja

- Građani Varaždina na izborima 16. travnja nakon višemjesečnog otezanja s odlukom o datumu od strane HDZ-a imaju mogućnost da nakon gotovo sasvim izgubljene dvije godine za razvoj grada konačno u drugom pokušaju osiguraju stabilnu većinu Reformista i SDP-a. Te stranke su jedine podržale proračun na gradskom vijeću, a svi drugi su ga srušili. Proračun omogućuje, na zahtjev Reformista, isplatu osiguranih sredstava za djecu i umirovljenike, te rješenje problema bala kreiranog od strane Čehoka, Patafte i HDZ-a. Na izborima 16. travnja glasamo za HDZ, HNS, Čehoka i Pataftu ili za stranke koje su glasale za proračun i realizaciju projekata. HDZ i partneri garancija su daljnje opstrukcije i novih izbora za godinu dana. Po zakonu tada na izbore idu i Vijeće i gradonačelnik. HDZ je prema medijima već ponudio g. Viteza za gradonačelnika pa bi Varaždin imao policajca i za gradonačelnika i za župana, što je po HDZ-u garancija razvoja. Na predstojećim izborima Reformisti su jedina prepreka tom planu - poruka je koalicije.

 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video