Schtig i Gorilla: U Hrvatsku je ušlo više turista nego lani, većina iz Sirije

Petak 18.09.2015.

Nakon velike pobjede nad Arsenalom u prvom kolu Lige Prvaka, HAŠK Građanski je u prilici značajno pridonijeti koeficijentu hrvatskih klubova. Već su počele računice kako bi u slučaju još tri pobjede i jednog remija Mamićevog kluba u europskim ligama, hrvatska mogla imati čak dva predstavnika u Ligi Prvaka. Sigurni smo da bi u slučaju NK Croatia osvoji najprestižnije europsko natjecanje, Hrvatska mogla imati i tri predstavnika. Na kraju, ukoliko bi najgrađanskiji nogometni klug ovih prostora Ligu Prvaka osvajao tri godine za redom, broj predstavnika popeo bi se na pet. Držimo palčeve!

Subota 19.09.2015.

Lalovac nam je unio mir i sigurnost današnjom izjavom kako nema straha jer ‘novca za izbjeglice ima’. Građani sada mogu ne samo suosjećati s izbjeglicama, već im i biti zavidni, pošto za nas još uvijek novca nema. Sastavili smo TOP 5 izdataka za koje imamo novaca: Todorić, Ante Čačić, izbjeglice, izborna kampanja, nova Erotika.

Nedjelja 20.09.2015.

Vesna Pusić ponovno je, na žalost, otvorila usta. Spomenula je kako ‘svatko tko išta zna o međunarodnom terorizmu, zna da teroristi putuju avionom, a ne pješice iz Sirije’. Za sve neuke, zamolili bismo najveći intelekt domovine da odmah navede i kompanije, brojeve letova te sjedala kojima putuju, kako bismo se svi osjećali sigurnije, a i kako bi ih lakše spriječili da prave nestašluke.

Ponedjeljak 21.09.2015.

Hrvatska ima novog izbornika! Ne, to nije jedan od izbjeglica, čime bismo definitivno zadobili simpatije Europske Unije, to je Ante Čačić! Pomoćnici će mu biti Slovojed, Čika Gliša, Herpes Simplex Tip 2 i Rafo! Javnost već slavi lak prolaz kroz preostale dvije kvalifikacijske prepreke te nakon toga rutinsko osvajanje Europskog prvenstva.

Utorak 22.09.2015.

Brazilska i svjetska nogometna legenda – Romario, izjavio je kako se Platini ne razlikuje previše od Blattera, te da je FIFA korumpirana organizacija kojom vlada kartel. To nam zvuči nemoguće! Znači li to da je korupcija preko FIFA-e, UEFA-e i mađarske granice ušla sve do HNS-a??? Je li hobotnica s dugim vršcima zavjere i pohlepe počela nagrizati hrvatsku svetinju – nogometni Savez? Je li moguće da su Šuker i Mamić prevareni i izmanipulirani, te njihova neokaljana duša sada služi mračnim ciljevima krovnih organizacija?

Srijeda 23.09.2015.

Prvi pomoćnik novog izbornika je Ante Miše. Njegov trenerski put kronološki je tekao kako slijedi: bez angažmana, bez angažmana, Vitez, bez angažmana, prvi pomoćnik izbornika reprezentacije. Pitanje tjedna je: Tko će biti prvi pomoćnik pomoćnikovog pomoćnika od pomoćnika pomoćnika prvog pomoćnika?. Da sirotica nije pokojna, tipovali bismo na Baku Slavicu.

Četvrtak 24.09.2015.

Hrvati imaju jedan od najmanjih u Europi!!! Iako nam vladajuća garnitura pokušava prodati priču o gospodarskom rastu, brojke pokazuju kako je naš (rast) jedan od najmanjih u Europi. Ujedno, konačno su poznati i točni rezultati turističke sezone, te se sada vidi da ‘veliki’ rast nije bio posljedica slučajnosti. U Hrvatsku je ukupno ušlo 60ak tisuća više turista nego u prošloj godini, a većina ih je iz Sirije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije