Dok cijene na Hvaru divljaju, na Krku se piše topla ljudska priča

Petak 21.08.2015.

Danas nas je šokirao sportski naslov “Inter iznenadio Lokomotivu i skočio na treće mjesto prvenstvene ljestvice!”. Ne bi to bilo toliko čudno da u prijelaznom roku Inter nije ostao bez dragulja Kovačića, nositelja igre ovog nogometnog giganta iz Milana i Zaprešića. Rado bismo napomenuli kako je ovo još veći pothvat radi činjenice da lokomotiva teško može biti iznenađena – ipak je prva i mora ga primiti.

Subota 22.08.2015.

Na otoku Krku sklopljen je prvi istospolni brak, odnosno prva životna zajednica osoba istog spola, odnosno istog spolovila, odnosno osoba koje imaju isti ili vrlo sličan spolni organ. Mladenkina baka, tj. nona Anica, vrlo je sretna i kaže kako se netko jednostavno rodi kao dešnjak, netko kao lijevak, a netko kao gej. Dakle od sada će novi naraštaji pisati ili desnom rukom ili lijevom ili biti gej.

Nedjelja 23.08.2015.

Na rivi na otoku Hvaru osvanula je jahta čiji tjedni najam košta 740 tisuća dolara. To znači da najam za dva tjedna košta više od tisuću eura. Postavlja se nekoliko pitanja: Tko vozi tu jahtu? Zašto plaća toliki najam? Može li se pratiti porijeklo novca kojim se najam plaća? Tko želi na tu jahtu? …. od svih pitanja, dobili smo odgovor samo na jedno, ovo zadnje… “JAAAAAAAA!”. Šaljemo pozdrav iskrenim pripadnicama ljepšeg spola u oskudnim kupaćim kostimima.

Ponedjeljak 24.08.2015.

Još smo na Hvaru… Cijene divljaju i navodno nikad nije bilo gore. Pola litre vode = 30 kuna, malo pivo = 30 kuna, “trokut” pizze = 30 kuna… Pobornici smo teorije da sve vrijedi onoliko koliko je netko spreman platiti, ali ipak… S obzirom da je zadnje spomenuta pizza (jedan slice) od 30 kuna sastavljena od (citiramo normativ): sir, šunka, paradajz umak, origano – zanima nas može li se za 29 kuna dobiti jedan komad bez origana!? Ujedno tvorcu/vlasniku ove spektakularne ponude nudimo: šamar = 0 kuna, šamar + origano = 0 kuna, šamar + slice pizze + šamar = 30 kuna. Budalo pohlepna!

Utorak 25.08.2015.

I sebi smo već dosadni sa sportskim napisima, ali moramo… Jedan je dnevni list izbacio slijedeći naslov: “Hrabri Mamić u Ligi prvaka zaželio samu elitu: “Bilo bi lijepo kad bismo dobili Bayern i Real”… Treba li čestitati “hrabrom” Mamiću ili nevještom novinaru? Skoro da bi bolje bilo prešutjeti, ali usuglasiti ćemo se sa Hrabrim i reći: “Stvarno bi bilo jeb*** dobro kada biste DOBILI Bayern i Real – šest bodova nije za baciti”.

Srijeda 26.08.2015.

Lalovac se hvali moćnim arsenalom i tvrdi kako je njihov veći, uspoređujeći vjerojatno svoj i Zokijev s onima od bankara. Kome li je za vjerovati? Lalovac je pomalo razrok, no i čvrsto stoji na zemlji. S druge strane, bankara je puno i moguće da ima i obdarenih. Ovim putem apeliramo da u skoro započeti novi serijal Big Brothera strpaju Lalovca, Zorana i par nasumično odabranih bankara, pa da nakon prvog shoppinga i pijanke svi izvade arsenal i neka Hrvatska prosudi. Uz napomenu da nije važno pobijediti, već sudjelovati.

Četvrtak 27.08.2015.

Iako kao superheroji sve ljude gledamo jednako, postoji i u nama doza lokal-patriotizma. Godi zbog toga činjenica da je i sama Predsjednica pohvalila Špancirfest, rekavši kako se radi o jednom od najpopularnijih festivala u Hrvatskoj. Ovim putem želimo istaknuti TOP 5 festivala/događaja po našem izboru – izboru Vaših superheroja:
5. mjesto: Nagrada Kiklop (samo one godine kada je nagradu uzela Nives)
4. mjesto: Patlidžani na akciji kod Todorića (6 kuna kila!!!!!!)
3. mjesto: Špancirfest
2. mjesto zauzima sinjska i od Štimca ošamarena Vuica Alka
1. mjesto: Šator

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije