Događaji koji su obilježili tjedan: mimohod, mimohod, mimohod, mimohod i mimohod

Subota 01.08.2015.

Nakon deset godina iz Pule javljaju kako se ukida knjiška nagrada Kiklop. To je vrlo loša vijest za Severinu, Rozgu, Franku Batelić, Tinu Katanić i mnoge druge potencijalne konkurentice našoj najčitanijoj spisateljici Nives Celzijus.

Nedjelja 02.08.2015.

Talentirana dvanaestogodišnjakinja Mia danas je imala probu za skorašnji vojni mimohod, a ostaje još jedino pitanje hoće li izvoditi ‘Lijepu našu’, ‘Zeko i potočić’ ili ‘Bižuteriju’. U svakom slučaju, peta najpoznatija pjevačica u Hrvatskoj na probi je imala kariranu košulju i gardističku kapu, a doručkovala je žitarice i kruh s paštetom. Ako će se poklopiti neke sitnice, na proslavi bi se ova sretnica mogla rukovati i s Milanovićem i Karamarkom. Hrvatska postaje zemlja velikih mogućnosti!

Ponedjeljak 03.08.2015.

Pozvani smo da kao članovi žirija sudjelujemo u izboru za Miss BumBum, odnosno najljepšu guzu Brazila. Tim su povodom ulicama glavnog grada prošetale kandidatkinje te su svojim atributima napunile sve svjetske medije. BumBum je vrlo važno natjecanje ne samo za Brazil, već za čitavu svjetsku populaciju, a ocjenjuje je nekoliko kategorija: neprirodnost veličine, oblik, glatkoća, reakcija na spanking, boja, miris te, naravno, ključna kategorija, koja će teta napraviti najglasniji BUM.

Utorak 04.08.2015.

Današnje su događaje i novinske naslove obilježili sljedeći pojmovi: mimohod, mimohod, mimohod, mimohod i mimohod. Čak je i u članku koji špekulira o razvodu Willa Smitha i Jede Pinkett spomenuto kako bi njihova zajednička imovina mogla pokriti troškove čak 11 mimohoda. Osjećamo potrebu pojasniti značenje ovog popularnog pojma: mimohod potječe od hrvatske riječi mimohod, a u stvari znači mimohod.

Srijeda 05.08.2015.

Koncert Thompsona u Kninu okupio je preko 80 tisuća ljudi, palile su se baklje, vijorile zastave, a navodno je u gužvi bilo i petinga. Marko je Perković nastup započeo pokličem ‘Za dom!’, a spominje se kako su u publici bili Joe Šimunić, Đuro Glogoški i Ljubo Ćesić Rojs. Iako je publika na pozdrav uzvratila sa ‘Spremni’, spomenuti trojac nije uhićen jer su Joe i Đuro to rekli u sebi, a Rojs je držao figu, pa se nije računalo.

Četvrtak 06.08.2015.

Značajan je vikend pred nama jer ove subote planiramo službeni izlazak spota za našu novu pjesmu ‘Night Out’, koju smo napravili u suradnji s francuskim DJ-em Mabelom Koxom. Iako više nema nikakvih nepoznanica, javnost ćemo još jedno vrijeme držati u napetosti. Jedino što za sada možemo reći je – bismo bili izuzetno ponosni da se naša pjesma izvodi već na idućem mimohodu. Posebno nam je drago, iz krugova bliskih državnom vrhu, čuti kako je čak moguće da bi se ovih dana mogao organizirati još jedan mimohod samo kako bi se mogao izvesti naš novi hit.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije