Na dan velikog derbija Z&Z na službenom putu, Dinamu preostali ‘samo’ navijači

Petak 10.07.2015.

Počinje Ultra, a već smo najavili kako ćemo tamo biti službeno osiguranje. U prvoj večeri očekuje se pedesetak tisuća posjetitelja. Tijekom dana nije bilo većih izgreda, a šaljemo izvještaj najzanimljivijih događaja u brojkama: 51 osoba privedena je zbog posjedovanja narkotika, 17 je osoba hospitalizirano na odjel psihijatrije, 4 nesretnika izolirana su radi težeg oblika herpesa zostera, 11 osoba ima uši, a 7 je osoba prijavilo bol u predjelu sfinktera.

Subota 11.07.2015.

Zoran Milanović najavio je kako Kukuriku koalicija na predstojećim izborima kreće u istom sastavu, pojačana još jednom strankom, te da “idu dalje s punim optimizmom i punim plućima”. Željeli bismo običnom puku pojasniti što je ovom apstraktnom izjavom Zoran želio poručiti laicima. Iz tog razloga pojednostavit ćemo njegove riječi: “Hu–hu hu-hu hu huhu hu-hu-hu hu!”.

Nedjelja 12.07.2015.

Dan velikog nogometnog derbija u prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi u nogometu! Dinamo će ugostiti Hajduk i to u odsutnosti Z&Z Mamića. Obojica su na službenom putu te će ovoga puta najveći klub ovih prostora moći računati “jedino” na svoje navijače. Očekuje se prepuni stadion i to prvi puta nakon podjele ulaznica za jednu kunu, kada su maksimirski stadion, osim nekolicine posjetitelja iz Like, Podravine i Međimurja, napunili i stanovnici obližnjeg parka.

Ponedjeljak 13.07.2015.

Veliki dan za Hrvatsku – osim što pripreme za 20. obljetnicu Oluje teku prema planu, zabilježeno je i kako je na splitskoj Ultri partijao Vitaly, zvijezda YouTubea. To je velika stvar za našu domovinu, tim više što je Vitaly osim Hrvatske kao alternativu za provod imao Italiju. Susjedni su mediji već bili spremni s mega naslovima: “Vitaly u Italy!”. Gospodin ima milijune pretplatnika na svoja dva kanala te je time ujedno i najznačajnija osoba koja je do ovog djela sezone boravila u Hrvatskoj. Nadamo se da su sponzoruše u Splitu bile darežljive, kako bi se ovaj veliki čovjek što prije ponovno vratio – možda već na Dubrovačke ljetne igre. Još bismo samo željeli reći kako smo načuli da će ove godine na Jadranu, umjesto u Totovcu, ljetovati i novo Dinamovo pojačanje Marko Rog.

Utorak 14.07.2015.

Sporazum o iranskom nuklearnom programu koji su postigli Teheran i šest svjetskih sila među ostalim sadrži i slijedeću točku: Iran mora drastično smanjiti broj centrifuga kojima se obogaćuje uran, zatim smanjiti količine niskoobogaćenog urana,te modernizirati reaktore, a sve kako bi u idućih 10 godina broj ljudi koje su u ovom trenutku spremni ubiti ili teško osakatiti svojom nuklearnom moći smanjili s 4 na 2 milijarde. Također, na plutonij koji sada nastaje kao otpadni materijal morati će staviti deklaracije s upozorenjima kako je plutonij štetan za djecu te da je u slučaju gutanja obavezna intervencija liječnika ili iscijelitelja.

Srijeda 15.07.2015.

VELIKI EUROPSKI BOD DINAMA! Istina je da je naš prvak trećinu utakmice odigrao s igračem više, no mišljenja smo kako bi se i bez te neznatne olakšice odvrtio isti scenarij. Modri su lavovskom borbom iščupali veliki rezultat pred uzvrat s prvakom Luksemburga, a o kakvom je protivniku riječ dovoljno govori činjenica da Luksemburg graniči s Njemačkom, Francuskom i Belgijom. Nogometni div je na koljenima te vjerujemo kako će u uzvratu Pjaca, Rog, Čiko, Medo i Toto uspjeti napraviti još jedan korak prema Ligi Prvaka.

Četvrtak 16.07.2015.

Iako vikend još nije počeo, nama je dan za odmor. Dok je jučer Dinamo krojio novu povijest mi smo također gradili svoju. Večer smo proveli snimajući posljednje kadrove za novi spot, i to na tajnim lokacijama u Zagrebu. Produkcijski tim sa zvijezdama spota ugodno nas je iznenadio odrađenim zadatkom, te iako već tjednima najavljujemo veliko iznenađenje za naše obožavatelje, sada već ni sami nismo imuni na uzbuđenje radi vrlo skorog release-a. Službeno predstavljanje očekujemo tijekom kolovoza, a najavljujemo kako nakon toga ništa više neće biti kao prije – to možemo garantirati, nakon što smo vidjeli reakcije zagrepčana u prolazu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije