Hoće li spomenik Franji Tuđmanu prikazivati Severinu ili Rozgu?

Petak 03.07.2015.

Mediji javljaju kako je američka blogerica napala Kim Kardashian i Kolindu Grabar Kitarović, a povod je bio pogrešno tumačenje feminizma. Kylie Cheung je na Kim prvo bacila koplje, a Kolindi je podmetnula staklenu vunu u postelju. Napad dakako nije uspio, pa nismo morali intervenirati – Kim se vrlo brzo snašla i “iskoristila” poveće koplje, a Prvi Gospodin znao je iskoristiti Kolindino meškoljenje u krevetu.

Subota 04.07.2015.

S obzirom na činjenicu da je Grčka tema mjeseca, nema više dnevnog izvještaja koji ju ne spominje. Tako i nas Hrvate sada uspoređuju s Grcima – kažu kako i mi volimo živjeti iznad svojih mogućnosti, da smo svadljivi, ne volimo strance i sl. Sličnosti postoje – i mi i Grci imamo neopisivo goleme faluse, teško nas je zadovoljiti, mirišimo po mošusu, krasi nas zreli šarm s dječačkim štihom, opasno smo dobri u mlinu i tako možemo nabrajati do sutra. Nije istina da smo svadljivi niti živimo iznad svojih mogućnosti – stvar je u tome da su i tamo i ovdje mogućnosti toliko niske da laičkom oku djeluje kako živimo razinu iznad toga.

Nedjelja 05.07.2015.

HDZ i SDP ponovno su zaratili, ovoga puta oko broja iseljenih Hrvata. Neki spominju brojku od 35 tisuća “odmetnika”, dok se istovremeno spominje 20ak tisuća novopridošlih iz inozemstva. Istina je posve drugačija… Iz Hrvatske je u posljednje tri godine otišlo 73 tisuće ljudi, no više brine činjenica da je prema talijanskoj obali otplivalo 12 tuna, 7 zubaTca i dvije poletuše (ove potonje, zadnje su viđene u Belgiji). Ujedno je u Mađarsku prebjeglo 4 vučjaka, a pridružila su im se i 2 psa obična, plus 4 puža. U istom vremenskom periodu, u Zagreb su došle 3 maserke iz Tajlanda, a na fiskalizirane tržnice u Rijeci, Zagrebu i Varaždinu došle su ukupno 4 babice iz Tadžikistana.

Ponedjeljak 06.07.2015.

Zagrebački gradonačelnik najavio je kako će prilikom projekta preuređenja Trga dr. Franje Tuđmana biti postavljen “najveći i najljepši” spomenik prvom hrvatskom predsjedniku. Šuška se kako bi to mogao biti novi rijedak objekt koji će biti vidljiv sa Mjeseca. Kako bi bili sigurni da će biti i najljepši, uskoro će početi veliko on-line glasovanje u kojem će svi hrvati (nevezano koje su boje kože) moći odlučiti hoće li spomenik Tuđmanu prikazivati Lanu Jurčević, Severinu, Maju Šuput, Jelenu Rozgu, Lidiju Bačić ili Zoricu Kondžu.

Utorak 07.07.2015.

Kada već spominjemo Severinu, najpoznatija srpska pjevačica izjavila je kako je konačno pronašla ljubav svog života. Izuzetno smo sretni radi toga i konačno smo dočekali da i to čujemo. Sada tek žalimo što Vlatka Pokos nije uspjela održati vezu s Mister Dilerom, jer bi ove dvije zavodnice sada zajedno mogle voditi svoje štence u šetnju ili da obave nuždu. Gdje bi nam tek bio kraj kada bi Rozga prohodala sa Svizcem iz Big Brothera…

Srijeda 08.07.2015.

U velikom hrvatskom četvrtfinalu na Wimbledonu, Novak je Đoković bio bolji od Marina ga Čilića. Popularni je Nole izjavio kako će u slučaju osvajanja turnira, novi veliki trofej proslaviti na osebujan način. Naime, već je dugo njegova želja da konačno dobije ime, pa će najvjerojatnije odbaciti jedno od svojih prezimena i nadjenuti si ime Petar. To bi značilo da ćemo svi ubuduće navijati za Petra Novaka ili za Petra Đokovića – a moći ćemo ga zvati Nole, Đole ili Pele.

Četvrtak 09.07.2015.

Konačno su malo popustile neizdržive vrućine… Današnji ćemo dan posvetiti posljednjim pripremama za Ultru koju dakako osiguravamo. I odmor je važan dio priprema, pa ćemo do vikenda malo prošetati po našem predivnom Varaždinu, možda napraviti par selfieja, škakljati se i gledati si mišiće.

Yoshimpa!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije