Nije isključeno ni da Mamiću smještaju Masoni i C.C.-ji

Petak 26.06.2015.

Šef HNS-a ponovno se dovozi u vezu s kladioničarskom mafijom i stvari sada već postaju ozbiljne. Navodno se “The Brand” kladio na borbe pijetlova, pobjednika Eurosonga i utrke pasa, a sve s ciljem da oplemeni stečenu i škrto čuvanu ušteđevinu. Zlatna kopačka, dakako, sve poriče te krivnju svaljuje na svog imenjaka i prezimenjaka, Davora Šukera iz Đurđevca, koji je, prema njegovim riječima, stvarni krivac i veliki prijatelj Ante Šapine. On za to slučajno zna jer je isto prijatelj Ante Šapine pa mu je on rekao za tog prijatelja koji je njegov imenjak i prezimenjak. Još je i jedna druga mogućnost u igri, a to je da u biti iza svega stoji njegov poluimenjak i poluprezimenjak, Tavor Šiker, no mišljenja smo kako se Brand samo izvlači. Kontroverzni Tavor Šiker je, po Brandu, i glavni krivac za čuvenu avionsku krađu dragulja od prije “koju godinu”.

Subota 27.06.2015.

Žao nam je što to moramo reći, ali Brad i Angelina doista se razvode. Ostaje problem kako podijeliti pola milijarde dolara zajedničke imovine? Sve bi bilo puno lakše kada bi njihova imovina iznosila milijardu dolara, tada bi svaki jednostavno mogao uzeti pola milijarde. Ovako ostaje misterij kako prepoloviti polovicu?! – to čak nije ni moguće! U biti bi oni trebali početvrtiti milijardu, odnosno u neku ruku stvarno pokušati prepoloviti pola milijarde. Svaki bi tada dobio pola od pola milijarde, a to je preko sto milijuna dolara. Dolar je vrijedniji od kune, pa je to jako puno.

Nedjelja 28.06.2015.

Grčka sve dublje tone u krizu. Dogovora s kreditorima nema, a banke su najavile kako u ponedjeljak neće raditi jer nema Gotovine. Naši su generali cijenjeni u cijelom svijetu, tako i u Grčkoj. Njihova emocija prema Anti Gotovini je tolika da oni ne žele niti raditi bez njegovog prisustva. Još jedna potvrda kako naša mala zemlja ima velike ljude – u konkretnom slučaju čak jedna čitava nacija, s jedne strane, ovisi o jednom čovjeku. Velik je to pritisak za našeg tunolovca te vjerujemo kako će čim prije uspjeti skoknuti do prijatelja. SAD si uzima za pravo sebi prisvajati grčke simpatije. Oni već danima uporno pumpaju medije s naslovima kako Grci ne žele raditi jer im nema Johnnyja Casha.

Ponedjeljak 29.06.2015.

Na granici pali Britanci s drogom koja je trebala završiti na Zrću! Ova je vijest ponovno uzdrmala vrh HNS-a. Kod više stranih državljana pronađene su i zaplijenjene veće količine raznih droga, a kod trojice su u mobitelima pronađene SMS poruke koje su razmjenjivali s Tavorom Šikerom. Sada se čini kako spomenuti “poduzetnik” ipak može biti glavni krivac u slučaju “Šapina”. Ovo svakako treba provjeriti jer Davor škrtac stvarno možda uopće nije kriv!?

Utorak 30.06.2015.

Luis Ibanez postati će prvi dinamovac, nakon Velikog Žutog, koji je prešao u Crvenu Zvezdu. Iako je od tada prošlo gotovo trideset godina, može se reći da se poklopila velika slučajnost jer navodno “Lucho” ima i velikog i žutog. Već je dobio i novi nadimak – Lučo. Iako Luchi…Luchou..Luch.. iako Ibanezu želimo svu sreću, žao nam je da očito ispada iz svih kombinacija vezanih uz hrvatsku reprezentaciju. Velik je to gubitak za nacionalnu vrstu nakon otpisivanja Sammira te nepozivanja Chaga i Bazine.

Srijeda 01.07.2015.

Davor Šuker je škrt!

Četvrtak 02.07.2015.

Policija je rano ujutro upala u rezidenciju Mamićevih. Očito nekom opet smeta sve što je hrvatsko. Je li moguće da ima pojedinaca i jugonostalgičara koji se još uvijek spotiču na Dinamo? Jedva čekamo komentare istražitelja, medija te onih koji su sve ovo mućki iza leđa namijestili, kada se dokaže neupitna nevinost našeg polu-superheroja. Gdje ćete onda biti, vi propali đaci kumrovečke škole? Jasno je da iza svega stoji Jovanović, a nije isključeno da su umiješani Masoni i C.C.-ji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije