Vijesti / Parlamentarni izbori 2020

NE PROPUSTITE

VRHUNAC KAMPANJE Sučeljavanje Plenković - Bernardić večeras na RTL-u!

VRHUNAC KAMPANJE Sučeljavanje Plenković - Bernardić večeras na RTL-u!
Sanjin Strukic/Pixsell/Varaždinski.hr

Dvojica najizglednijih kandidata za 13. hrvatskog premijera suočit će se jedan na jedan...

Na vrhuncu predizborne kampanje, uoči najneizvjesnijih parlamentarnih izbora, RTL večeras, 29. lipnja, od 20 sati donosi najiščekivanije sučeljavanje dosad. U emisiji 'RTL Duel' političkoj reporterki Damiri Gregoret u goste dolaze Davor Bernardić i Andrej Plenković.

Dvojica najizglednijih kandidata za 13. hrvatskog premijera suočit će se jedan na jedan te u 120 minuta, koliko će trajati emisija, pokušati uvjeriti birače da upravo njima daju svoj glas. 

- Ono što našim gledateljima pripremamo u ponedjeljak nova je vrsta političke debate. Umjesto uobičajenog ispitivanja kandidata uz striktno mjerenje vremena za svako pitanje, moderirat ću diskusiju s ciljem da najizgledniji kandidati za predsjednika Vlade otkriju što od njih građani u iduće četiri godine mogu očekivati. Koliko će u tome biti uvjerljivi i kako će se snaći u situaciji gdje će prvi put sjediti sučelice, oči u oči - to će biti na samim kandidatima - poručuje Damira Gregoret koja će kandidate suočiti s aktualnim pitanjima za koja vjeruje da gledatelji i birači zaslužuju dobiti odgovor poput trenutne situacije s koronavirusom te njihovih predizbornih programa i prvih koraka koji će poduzeti ako osvoje vlast. 

- Mjerit će se samo ukupno vrijeme kako bi svaki od kandidata dobio istu mogućnost. Uspjeh ili neuspjeh, kao i uvijek dosad, uglavnom će se mjeriti subjektivno, a o pobjedniku, doduše relativnom, odlučit će građani koji na birališta iziđu - zaključuje Damira. Urednik emisije je Borna Keserović.

'RTL Duel' na programu je nakon središnje informativne emisije 'RTL Danas', od 20 sati.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!