Vijesti / Parlamentarni izbori 2020

izbori 2020

Predrag Daraboš iz platforme Možemo!: 'Naše nade su već ostvarene. Ovo je veliki korak'

Predrag Daraboš iz platforme Možemo!: 'Naše nade su već ostvarene. Ovo je veliki korak'
Robert Anic/Pixsell/Predrag Daraboš

- Mislim da je ovo jedan veliki korak i nadamo se da ćemo ostvariti svoje ciljeve. Tko se bori, nada se – kazao je Daraboš.

Vezana vijest:

Izbori 2020 Parlamentarni izbori 2020 IZ MINUTE U MINUTU Kod nas ulaze SDP, HDZ, Domovinski pokret, HNS i Reformisti

Prema izlaznim anketama u III. izbornoj jedinici Restart koalicija vodi sa 6 mandata, HDZ ima 5, dok HNS, Domovinski pokret i Možemo! imaju po jedan mandat.

Za komentar izlaznih anketa pitali smo četvrtog na platformi Možemo! na listi u 3. izbornoj jedinici, Predraga Daraboša iz Varaždina.

- Možda će to biti iznenađenje za neke analitičare, ali činjenica je da je ideja zeleno-lijeve koalicije ima čvrsto uporište u našem biračkom tijelu. Izražavam svoje zadovoljstvo i zahvaljujem svima koji su nas podržali – rekao nam je.

Dodao je da su veliki korak naprijed već napravili sveukupnim rezultatom na nacionalnoj razini.

- Mislim da je ovo jedan veliki korak i nadamo se da ćemo ostvariti svoje ciljeve. Tko se bori, nada se. Potajno smo se nadali dobrom rezultate, ali sada su naše nade već ostvarene – kazao je Daraboš.

Prema izlaznim anketama u III. Izbornoj jedinici, Restart koalicija vodi sa 7 mandata, HDZ s 5, dok Domovinski pokret Miroslava Škore i platforma Možemo! imaju po jedan mandat

>>> Sve o izborima: iz minute u minutu u III. izbornoj jedinici 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video