FAIRPLAY LISTA

Krunoslav Lukačić: Očuvanje tradicije je jednako važno kao i napredak

U sklopu kampanje za nadolazeće europarlamentarne izbore, HNS-ov kandidat za Europski parlament, Krunoslav Lukačić, posjetio je Istru te Zadar, Pelješac, Split i Vrgorac.


U sklopu kampanje za nadolazeće europarlamentarne izbore, HNS-ov kandidat za Europski parlament, Krunoslav Lukačić, posjetio je Istru te Zadar, Pelješac, Split i Vrgorac.

Tijekom posjeta Vrgorcu, Lukačić je prisustvovao Danima Dalmatinskog pršuta i vina, gdje je imao priliku razgovarati s proizvođačima i kušati lokalne specijalitete, ističući važnost očuvanja tradicionalnih proizvoda i promocije hrvatske gastronomske baštine.

– Poljoprivreda je jedna od ključnih grana za održivi razvoj. Kroz poticanje inovacija, ulaganje u moderne tehnologije i podršku malim poljoprivrednicima, možemo osigurati bolje uvjete za rad i prosperitet za sve. Smatram da je očuvanje tradicije jednako važno kao i usvajanje novih metoda. Naša kulturna baština i tradicionalne metode su dragocjeni resursi koji obogaćuju naš identitet i pružaju jedinstvene proizvode koji mogu konkurirati na globalnom tržištu. Zalagat ću se za politike koje promiču održivost ne samo kroz inovacije, već i kroz zaštitu i revitalizaciju naših tradicionalnih znanja i praksi. To uključuje podršku za ekološku poljoprivredu, lokalne proizvođače i zanate koji čuvaju našu kulturnu baštinu, dok istovremeno doprinose zelenoj ekonomiji i borbi protiv klimatskih promjena – kazao je kandidat HNS-a na nadolazećim izborima.

Lukačićeva posvećenost gospodarskom rastu, investicijama i inkluzivnoj Europi čini ga novim glasom za napredak u Europskom parlamentu. HNS poziva sve građane da podrže Krunoslava Lukačića na izborima za Europski parlament, gdje se nalazi na 10. mjestu “Fairplay” liste pod rednim brojem 9.

Najnovije