HDZ TRNOVEC

Vrtić u Trnovcu: ‘Vijećnici SDP-a i HSS-a glasali su protiv izgradnje novog vrtića’

Vlada je za ovaj projekt osigurala 1,14 milijuna eura.

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Trnovec Bartolovečki Tin Jurak oglasio se o temi izgradnje vrtića u tome mjestu. Jurak upozorava da su vijećnici SDP-a i HSS-a glasali protiv toga prijedloga na Gradskome vijeću. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Zaista čudi način rada SDP-a i HSS-a koji u svom ograničenom razmišljanju ne vide koji projekti moraju biti lišeni politikanstva.

A upravo je projekt izgradnje novog vrtića, za koji je Vlada Andreja Plenkovića osigurala više od 1,14 milijuna eura, kapitalni projekt za budući razvoj općine.

Naime, upravo je novi vrtić, odnosno činjenica da bi se na taj način osigurala mogućnost da svako dijete u općini može pohađati vrtić, jedna od ključnih investicija za budućnost Općine Trnovec Bartolovečki. To bi osiguralo, osim ostanka naših mladih sumještana, i doseljavanje drugih mladih obitelji u našu općinu.

SDP i HSS u svojoj političkoj kratkovidnosti, kao i činjenici da nisu uspjeli doći na vlast, sada poduzimaju sve da spriječe izgradnju dječjeg vrtića. Jer stvar je jednostavna – TKO ŽELI DOBRO OPĆINI TRNOVEC BARTOLOVEČKI I NJEZINIM MJEŠTANIMA, PODRŽATI ĆE PROJEKT NOVOG VRTIĆA.

Onaj tko NE ŽELI dobro, glasao je protiv izgradnje vrtića na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća, a to su bili vijećnici iz SDP-a i HSS-a.

Iskreno, takva odluka nas i ne čudi. Naime, od stvaranja Općine Trnovec Bartolovečki, odnosno u proteklih 30 godina, zna li itko ZA ŠTO SE TO IZBORIO SDP?”, poručuje Tin Jurak.

Najnovije