reakcija reformista

Natalija Martinčević na listi za POS stanove? Reformisti poslali priopćenje

Evo što kažu.

U utorak je objavljena lista prvenstva za kupnju POS stanova i na listi se nalazi više od 800 imena zainteresiranih da na taj način riješe stambeno pitanje.

Među njima, na 26. mjestu liste B zapisano je ime Natalija Martinčević.

Kako bi se izbjegla svaka zabuna, iz Narodne stranke Reformisti poslali su danas priopćenje u kojem negiraju da je tu riječ o njihovoj članici.

– Potpredsjednica Narodne stranke Reformisti, Natalija Martinčević, kao niti članovi njezinog obiteljskog domaćinstva, uže i šire obitelji, nisu podnijeli zahtjev za kupnjom stana iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) niti se nalaze na Listi reda prvenstva koja je nedavno objavljena – poručili su Reformisti.

Dodali su da je prijava osobe istog imena kao i njihove potpredsjednice slučajnost te da razumiju interes koji je to pobudilo u javnosti, što ih je i nagnalo na reakciju.

– Narodna stranka Reformisti snažno podupire izgradnju stanova po POS modelu koji je u Hrvatskoj osmislio i pokrenuo predsjednik Reformista Čačić a temeljem kojeg je velik broj obitelji riješio svoje stambeno pitanje. Ovakav interes javnosti vezan i uz temu ovog priopćenja samo pokazuje koliko je nužno program izgradnje stanova za prodaju i najam po upravo POS programu značajno povećati – zaključili su Reformisti.

Preporučeno
Najnovije