Varaždinska županija

Stričak: ‘Bosilj putovanje u Kinu prikriva tobožnjim “darovanjem krvi”‘

'U Varaždinu su unazad nekoliko dana svi u čudu kako sve jako dobro funkcionira. Jesu li razlog tome oni i njihovo izbivanje?', pita se Stričak.

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak javio se priopćenjem u kojem je napao varaždinsku gradsku vlast. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Današnji dan je u Gradu Varaždinu započeo senzacionalno. Gradonačelnik Neven Bosilj i njegov prisilni kandidat za župana, Bruno Ister, darivali su krv. Rekli bi svi hvalevrijedan potez. Lijepa i korisna gesta, ujedno i politička poruka.

Međutim, par sati kasnije saznajemo da je gradonačelnik u Kini, što on i potvrđuje navodeći da je tamo o njihovom trošku. Nebitno što, uz Sjevernu Koreju, jedino još Kinu vodi komunistička partija. Ipak su Kinezi “najveći” investitori na području Grada Varaždina. Da ne pomisli netko da je putovao turistički. A ako nisu, biti će.

Ali, živo nas zanima kako je to uspio. Ujutro darivati krv, a već oko podneva biti u Kini!? To dosad nije uspjelo nikome. Isti dan ujutro biti u Hrvatskoj, a četiri sata kasnije u Kini.

Zatim, gdje je nestao Miroslav Marković? Je li i on na putovanju ovih dana, gdje i o čijem trošku? Je li i njega pozvao koji partijski dužnosnik?

U Varaždinu su unazad nekoliko dana svi u čudu kako sve jako dobro funkcionira. Jesu li razlog tome oni i njihovo izbivanje?

I za kraj, koja ljudska bijeda moraš biti, da svoj odlazak u Kinu prikrivaš navodnim darivanjem krvi? Kako vas nije sram tako bešćutno lagati? Na što ste još sve spremni? – napisao je Stričak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije