Varaždinska županija

Župan Anđelko Stričak: ‘Bosilj i Ister u petak nisu darivali krv’

Priopćenje je stiglo danas.

Varaždinska županija poslala je priopćenje u kojem navode da gradonačelnik Neven Bosilj i direktor Varkoma jučer nisu darovali krv u Općoj bolnici Varaždin.

Nastavak je to na prethodni mail u kojem se Varaždinska županija pitala kako je Bosilj u petak mogao dati krv i u isto vrijeme biti u Kini.

Današnje priopćenje prenosimo u potpunosti.

‘Iz Opće bolnice Varaždin službeno je potvrđeno da “SDP-ovi humanitarci”- gradonačelnik Neven Bosilj i direktor Varkoma d.d. Varaždin Bruno Ister u petak nisu darivali krv. Naravno, svakom darivatelju pa i njima zahvaljujemo na svakoj kapi darovane krvi, ali oni to ipak nisu odradili jučer.

Stoga ostaje i dalje otvorenim pitanje je li ta njihova objava trebala prikriti putovanje gradonačelnika Bosilja u Kinu. Zbog čega se to skriva, gdje je njegov zamjenik Marković, zbog čega ilegala?

Bez obzira na sva ta pitanja, još nikome nije palo na pamet ništa tako jadno da objavom darivanja krvi prikriva putovanja.

Nitko još nije imao tako sramotan početak kampanje kao prisilni Markovićev kandidat za župana Bruno Ister. Započeti kampanju tako “profesionalno” mogu samo profesionalci laži i obmana, a varaždinski SDP je barem po tome poznat.

Smatramo da je riječ o krajnje nemoralnom i licemjernom činu’, piše u priopćenju Varaždinske županije koje potpisuje župan Anđelko Stričak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije