Vijesti / Politika

Pametno o imenovanju Runca za direktora Parkova: 'Prolaze podobni, ne sposobni'

Pametno o imenovanju Runca za direktora Parkova: 'Prolaze podobni, ne sposobni'

Varaždinski ogranak stranke Pametno putem priopćenja očitovao se o imenovanju Alena Runca, na prošlim lokalnim izborima HDZ-ovog kandidata za župana Varaždinske županije i trenutnog predsjednika Županijske skupštine Varaždinske županije, na mjesto direktora varaždinske gradske tvrtke Parkovi.

Runac je na to mjesto izabran jednoglasnom odlukom Nadornog odbora Parkova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

> Alen Runac jednoglasnom odlukom izabran za direktora varaždinskih Parkova

Priopćenje stranke Pametno prenosimo u potpunosti.

'Izgleda kako u Varaždinskoj županiji i gradu Varaždinu nema mladih, obrazovanih osoba koje bi mogle raditi posao direktora Parkova.

Žalosno je što ispada kako niti jedna mlada osoba, u zadnjih 10 godina, koliko je potrebno za školovanje i stjecanje određenog iskustva, nije diplomirala na poslovima menadžmenta, ekonomije, poljoprivrede, vrtlarstva, ekologije, a da bi mogla dobiti priliku da iskaže svoje znanje i sposobnosti na poziciji direktora Parkova Varaždin.

Imenovanje gospodina Runca za direktora varaždinskih Parkova vrhunac je priredbe u kojoj se budućnost grada Varaždina i Županije ostavlja isluženim partijskim kadrovima. Zar je budućnost u predumirovljenim menadžerima dok mladi, obrazovani i perspektivni ljudi masovno odlaze. Upravo zato i odlaze, jer svjedoče brojnim stranačkim zapošljavanjima, u kojima prolaze podobni, a ne sposobni.

HDZ je izvršio tihi desant na grad Varaždin i Varaždinsku županiju, utvrđujući svoje redove u iščekivanju izbora. Žalosti činjenica kako su oba kandidata za mjesto direktora bili kadrovi HDZ-a i to u perspektivnim 60-tim godinama života', stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik stranke Pametno Dario Carev.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci