Vijesti / Politika

Habijan Markoviću: 'Očekujem da ćete se odmaknuti od fašista i partizana'

Habijan Markoviću: 'Očekujem da ćete se odmaknuti od fašista i partizana'

Više no jedno ime našlo se u raspravi Miroslava Markovića, predsjednika varaždinske gradske organizacije SDP-a, i Anđelka Stričak, predsjednika županijske organizacije HDZ-a, a među njima je bilo i ime predsjednika Gradskog vijeća Grada Varaždina i predsjednika varaždinske gradske organizacije HDZ-a Damira Habijana.

> Marković vs Stričak: 'Thompson širi mržnju, a vi ste bili u prvim redovima!'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

> Stričak odgovorio Markoviću (4): 'Ne izazivajte sukobe, već iznosite ideje'

Naime, Marković je predbacio Stričaku što preuzima ulogu 'odvjetnika aktualne gradske vlasti' te na taj način isključuje Habijana.

Damir Habijan odgovorio je Markoviću putem službene Facebook stranice.

- Oduvijek ističem da sam otvoren za argumentiranu raspravu, politički dijalog i međusobno uvažavanje. Ukoliko predsjednik varaždinskog SDP-a, gospodin Miroslav Marković, ima želju komunicirati sa mnom, može mi se slobodno obratiti, umjesto da me uvlači u polemike čiji dio ne želim i ne trebam biti, a niti imam vremena za njih - istaknuo je Habijan.

Osvrnuo se i na Markovićevu opasku o Marku Perkoviću Thompsonu.

- Vjerujem da podbanja tko je bio na čijem koncertu, tko s kim pije kavu, 41. i 45. nisu teme koje zanimaju Varaždinke i Varaždince. Vratimo se u 2017. i gledajmo prema 2018. godini. Gospodine Marković, očekujem da ćete u nastavku svog mandata biti primjer oporbenog političara, predlagati inicijative, davati preporuke, imati argumentirane rasprave, odnosno da ćete se odmaknuti od fašista, partizana, kao i drugova i drugarica. Nemojmo sijati sjeme podjela u našem gradu jer Varaždin nije plodno tlo za to - zaključio je Habijan.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci