Vijesti / Politika

Čehok bivšim HNS-ovcima: 'Kradete ime stranke prije nego ste počeli!'

Čehok bivšim HNS-ovcima: 'Kradete ime stranke prije nego ste počeli!'

- Halo, HNS, kradete ime prije nego ste počeli! GLAS je ime neovisne građanske inicijative koja je pobijedila na izborima u Varaždinu! Hvala na reklami - napisao je varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok na Facebooku, reagirajući na vijest da odbjegli HNS-ovci osnivaju stranku koju planiraju nazvati GLAS.  

Pod tim je imenom Čehok prije nekoliko mjeseci krenuo u kampanju za varaždinskog gradonačelnika i Gradsko vijeće. I pobijedio. GLAS je akronim za 'Građani aktivno lokalno surađuju', pojasnio je na predstavljanju svoje nezavisne liste u travnju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim objave na Facebooku stigao je komentar Željka Bunića iz inicijative GLAS, koje prenosimo u cijelosti.

'S obzirom da ex-HNS saborski zastupnici imaju deficit radnih navika i inventivnosti da smisle ime stranke koje nije korišteno, predlažem da se niti ubuduće ne trebaju mučiti niti s logotipom, vizualnim identitetom, web stranicom, promotivnim video i audio clipom, programom i ostalim 'tricama' koje se odnose na političku stranku već da im sve to pošaljem.

Samo neka jave na koju adresu. Sve ostalo mogu vidjeti na našoj web stranici: www.glaszavarazdin.com', napisao je Bunić.

> Anonimna 'inicijativa' prijavila Čehokovu kampanju zbog kršenja autorskih prava!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci