Vijesti / Politika

BALE Avar: 'Patafta je pristran, a kao vijećnik bi trebao biti objektivan'

BALE Avar: 'Patafta je pristran, a kao vijećnik bi trebao biti objektivan'

Zlatan Avar, zamjenik varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka, komentirao je izjave vijećnika Davora Patafte vezane uz prpblem varaždinskih bala.

> BALE Patafta o Čehokovim potezima: 'Ovo je diletantski, krši se nekoliko zakona'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Komentar prenosimo u cijelosti.

'Niti jedna bala koja je predmet koncesije neće biti zbrinuta prije nego što se predmetna koncesija definira ili raskine. To će, naravno, biti napravljeno odlukom Gradskog vijeća.

Dio baliranog otpada koji je uskladišten na lokaciji Brezje, koji nije predmet koncesije te postoji ključni broj na temelju kojeg je moguće njegovo zbrinjavanje te čiji je posjednik, a shodno tome i obveznik zbrinjavanja Varkom, biti će zbrinut na zakonski način sa intencijom da se aktivnosti provedu putem gradskih komunalnih poduzeća.

Očito je da član Gradskog vijeća, gospodin Patafta daje pristrane izjave, a morao bi biti svjestan da funkcija člana Gradskog vijeća podrazumijeva objektivnost i nepristranost.

Naravno, izjave poput 'diletanti' više govore o razini kulture gospodina Patafte nego o novo formiranoj gradskoj vlasti.

Nova gradska vlast će poduzeti sve, unutar zakona, dopuštene aktivnosti kako bi se zbrinjavanje otpada rješavalo putem gradskih komunalnih poduzeća za razliku od prethodnika', stoji u odgovoru Zlatana Avara.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci