Vijesti / Politika

Štromar napravio pomutnju: 'Došlo je do zabune, poziv nije bio upućen HDZ-u'

Štromar napravio pomutnju: 'Došlo je do zabune, poziv nije bio upućen HDZ-u'

Varaždinski župan Predrag Štromar napravio je pomutnju nakon što je iz njegova stožera dan nakon izbora i očitog poraza Narodne koalicije pristiglo priopćenje kako on vjeruje da će HNS sudjelovati u novoj Vladi, piše Jutarnji.hr.

- Iako nas na nacionalnoj razini ponovno čekaju pregovori, vjerujem da se neće ponoviti situacija kakvu smo imali u proteklih više od pola godine. Vjerujem da će HNS participirati u Vladi kako bismo mogli raditi na svemu onome za što se zalažemo, kako bismo građanima osigurali jednake šanse i što bolji životni standard - naveo je Štromar u priopćenju istaknuvši da HNS neće odustati od svojih projekata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To je priopćenje stiglo nakon što je već postalo jasno kako je lijeva koalicija izgubila izbore, stoga su se mnogi zapitali hoće li se HNS-ov Štromar prikloniti HDZ-u i predlaže li time da se ta stranka pridruži relativnim pobjednicima izbora.

Ipak, Štromar tvrdi kako je došlo do zabune.

- To je izjava koju sam dao u izbornoj noći, negdje malo poslije 21 sat kad smo još vjerovali da bismo sa Živim zidom i manjinama mogli oformiti Vladu. Nikako to nisam uputio HDZ-u, nastala je zabuna - objasnio je Štromar za Jutarnji.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci