Vijesti / Politika

19. Gradsko vijeće

VIDEO Burno na sjednici Gradskog vijeća! Čehok nasrnuo na Dominka, a onda reagirao i Mladenović: 'Mene može biti sram?!'

Za skidanje točke glasovalo je 12 vijećnika od 24 prisutna, što nije bilo dovoljno.

Sporna točka današnje sjednice varaždinskog Gradskog vijeća, ona vezana uz nagodbu Grada Varaždina i T&H Investa, ipak nije skinuta s dnevnog reda.

Vezana vijest:

Gradska vijećnica, balirani otpad BURNO NA GRADSKOM VIJEĆU NAGODBA S T&H INVESTOM Točka ostaje na dnevnom redu, iako je za njezino skidanje glasovao i Mladenović!

Za skidanje točke glasovalo je 12 vijećnika od 24 prisutna, što nije bilo dovoljno.

U trenutku glasovanja gost na sjednici Marijan Dominko pokušao je tabletom snimiti glasovanje, na što je fizički reagirao gradonačelnik i spriječio ga u tome.

Također, nakon glasovanja došlo je do verbalnog sukoba između Ivana Čehoka i Denisa Mladenovića, gradskog vijećnika izabranog s njegove liste.

- 'Mene može biti sram?! - reagirao je Mladenović na riječi koje mu je uputio gradonačelnik, koji je sjedio odmah ispred njega, te ustao i krenuo prema izlazu. 

Nakon toga je Neven Bosilj (SDP) zatražio stanku, što je predsjednik Vijeća Damir Habijan prihvatio. Nakon pauze Denis Mladenović maknuo se iz prvih redova te je sjeo u zadnje redove, odmah ispred novinara.

aab8fb4ffc5bc2e8a3b53a44cf18ba2a.jpg?v=2

Inače, prije glasovanja, i Mladenović je zatražio skidanje točke s dnevnog reda.

- Zašto tako žurno donijeti odluku? Smijemo li mi vijećnici biti iznad zakona? Želim vam reći da se osjećam kao taoc nekih prošlih vremena. Ja sam za to da se točka skine s dnevnog reda, jer nisam siguran hoću li moći donijeti odluku, a da budem siguran da nisam učinio štetu građanima - rekao je Denis Mladenović.

Situaciju sa sjednice pogledajte u videu. Sjednica Gradskog vijeća je u tijeku.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video