Vijesti / Politika

ŽUPANIJSKI AKTUALAC

Suprug Čačićeve posebne savjetnice 'uhljebljen' u Domu zdravlja? Čačić: 'Da, plaća mu je 4.400 kuna. Neka mu je sa srećom'

Suprug Čačićeve posebne savjetnice 'uhljebljen' u Domu zdravlja? Čačić: 'Da, plaća mu je 4.400 kuna. Neka mu je sa srećom'
Varaždinski.hr

Pitanje je postavio HNS-ov županijski vijećnik Zlatan Mošmondor.

Vijećnik HNS-a Zlatan Mošmondor na aktualnom satu sjednice Županijske skupštine, održane 4. srpnja, postavio je pitanje županu Radimiru Čačiću o zaposlenju Marija Martinčevića u Domu zdravlja.

Mario Martinčević suprug je Natalije Martinčević, posebne savjetnice župana. Mošmondara ja zanimalo je li točno da je njezin suprug zaposlen u Domu zdravlja, na kojem radnom mjestu i koji mu je koeficijent plaće.

Uoči sjednice Mošmondor je na HNS-ovoj konferenciji najavio to pitanje, rekavši kako, prema informacijama koje stranka ima, u nekim ustanovama zapošljavaju se podobni stranački kadrovi.

- Je li to politika uštede, politika protiv uhljeba, kao što župan konstantno govori da se treba riješiti svih uhljeba, a onda se zapošljavaju stranački kadrovi pa te ustanove posluju s gubitkom?

Župan Radimir Čačić spremno je odgovorio na postavljeno mu pitanje.

- Točno je. Evo, dostavili su mi podatke. Suprug Natalije Martinčević ima srednju stručnu spremu, koeficijent je 0,854, plaća mu je 4.400 kuna i 51 lipu. Neka mu je sa srećom - spremno  je odgovorio Čačić, dodavši da smatra da je to prilično umjerena plaća.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video