Vijesti / Politika

Priopćenje gradskog vijećnika

DENIS MLADENOVIĆ 'Prijetili su mi da ću biti 'samljeven'. Ako se ovo nastavi, obratit ću se nadležnim institucijama'

DENIS MLADENOVIĆ 'Prijetili su mi da ću biti 'samljeven'. Ako se ovo nastavi, obratit ću se nadležnim institucijama'
Varaždinski.hr

Podsjećamo, na 19. sjednici Gradskog vijeća koja se održala 27. svibnja došlo je do sukoba unutar vijećnika GLAS-a zbog sporne točke vezane uz nagodbu Grada Varaždina i T&H Investa. Za skidanje točke glasao je i Denis Mladenović koji je u Vijeće izabran sa liste Ivana Čehoka.

Varaždinski gradski vijećnik Denis Mladenović danas je poslao priopćenje u kojem je istaknuo kako je pred njega postavljen ultimatum da danas svoj vijećnićki mandat stavi na raspolaganje nezavisnoj kandidacijskoj listi Ivana Čehoka, no to je, kako je istaknuo, odbio učiniti.

Vezana vijest:

Marijan Dominko, Ivan Čehok BURNO I MUČNO NA SJEDNICI VIJEĆA O INCIDENTU 'Priznajem, nije mi bilo svejedno kad je Čehok nasrnuo na mene. Bio sam siguran da će me udariti'

Podsjećamo, na 19. sjednici Gradskog vijeća koja se održala 27. svibnja došlo je do sukoba unutar vijećnika GLAS-a zbog sporne točke vezane uz nagodbu Grada Varaždina i T&H Investa. Za skidanje točke glasao je i Mladenović koji je u Vijeće izabran s liste Ivana Čehoka.

Nakon glasovanja tada je došlo do verbalnog sukoba između Čehoka i Mladenovića, a gradski vijećnik nastavio je svoj rad u Vijeću kao nezavisni.

Priopćenje Denisa Mladenovića prenosimo u cijelosti.

- Obavještavam Vas da mi je postavljen ultimatum da danas, 30.srpnja u podne dam svoj mandat gradskog vijećnika na raspolaganje nezavisnoj kandidacijskoj listi Ivana Čehoka sa koje sam izabran u Gradsko vijeće Grada Varaždina, međutim to sam odbio.

U protekla dva tjedna iskreno sam razmišljao da to i učinim jer uskoro očekujem rođenje drugog djeteta, a svakodnevno se nalazim pod velikim stresom u iščekivanju rujna, sljedećih sjednica Gradskog vijeća i vrlo važnih odluka za Grad Varaždin, a samim time i njegove građane.

Vezana vijest:

Denis Mladenović BROJANJE RUKU Što će biti s Mladenovićem? 'Možda i dobijem otkaz, ali to može biti samo posljedica političkog pritiska'

S druge strane, u više navrata u posljednje vrijeme rečeno mi je da se maknem iz Gradskog vijeća i politike jer ću biti 'samljeven'. Shvatio sam to ozbiljno, te ukoliko će se nastaviti, biti ću primoran obratiti se za pomoć nadležnim institucijama.

Svjestan sam mogućih posljedica za sebe; od egzistencijalnih do javnog blaćenja, sramoćenja i potencijalnog medijskog linča onih kojima očito smetam, međutim, ne želim ni pod koju cijenu odustati od štićenja interesa naših sugrađana i borbe za 'bolje sutra' svih nas i naše zajednice.

Tužan sam što je svega nekolicina građana Varaždina svjesna ozbiljnosti političke situacije u gradu i upućena u problematiku politike koja na kraju krajeva, kroji sudbinu i živote njih, njihove djece i okoline.

Smatram da bi grad u kojem živimo, trebao biti grad ugodan za život i po mjeri svakog čovjeka što je nekad i bio.

Vezana vijest:

Denis Mladenović ODJECI BURNE SJEDNICE DENIS MLADENOVIĆ 'Želim mirno nastaviti raditi. Ali ako me se napadne, znat ću se obraniti'

Tome nikako ne ide u prilog činjenica da nas očekuje 'siva' jesen, koja bi mogla donijeti nova, enormna zaduženja grada, odnosno naših sugrađana.

Svoju daljnju borbu za dobrobit naših građana nastaviti ću djelovanjem kao nezavisni gradski vijećnik bez obzira na posljedice - napisao je Mladenović.

Mladenovića smo kontaktirali i telefonski kako bi saznali od koga su prijetnje dolazile, ali on je rekao da zasad neće objavljivati informacije o pritiscima.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video