Vijesti / Politika

RITZ DANAS

O POSLOVANJU RITZA Čehok i Arnautović: 'Prihodi su duplo veći od onoga što smo očekivali'

O POSLOVANJU RITZA Čehok i Arnautović: 'Prihodi su duplo veći od onoga što smo očekivali'
Zvonko Lončar

Prije više od tri mjeseca Ritz je ponovo otvorio svoja vrata, a upravljanje ugostiteljskim objektom preuzela je gradska tvrtka Aquacity...

Na konferenciji za novinare koja je jučer održana kako bi se javnosti prezentirali podaci o radu gradske tvrtke Aquacity i planovi za daljnji razvoj tvrtke u više je navrata govoreno je o poslovanju Caffe bara Ritz, kojim od travnja ove godine upravlja tvrtka Aquacity.

Vezana vijest:

Aquacity, Arnautović, Čehok POSLOVANJE I PLANOVI STANJE NA AQUACITYJU Uređenje plaže odgođeno za rujan, smrad neće nestati bar do 2021.

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok i direktor Aquacityja Emir Arnautović istaknuli su kako su prihodi Ritza u zadnja dva mjeseca porasli za 100 posto.

Odgovarajući na novinarsko pitanje sa čime je porast prihoda uspoređen, Arnutović i Čehok istaknuli su kako se to odnosi na očekivani prihod u tom razdbolju.

- Kroz iskustvo znamo koliko neki objekt može donositi, a podatke o poslovanju Gastrocoma nemamo. Što se planova za Ritz tiče i prihodovne strane, u planskim smo okvirima. Na kraju godine dobit Ritza bi trebala biti oko pola milijuna kuna – rekao je Arnautović.

Osvrnuo se direktor Aquacityja i na cijene u Ritzu.

- Cijene u Ritzu u okvirima su svih ugostitelja koji se nalaze u centru Varaždina. Cijene su se malo korigirale u odnosu na Gastrocom. Što se dampinga cijena tiče, mi to nismo činili zbog kolega ugostitelja.

Za kraj je Čehok dodao kako će dobro poslovanje Ritza i Aquacityja dodatno rasteretiti gradski proračun.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!