Vijesti / Politika

PREMIJER U VARAŽDINU

PLENKOVIĆ NA ŠPANCIRFESTU 'Festival uvijek ponudi lijepih i sadržajnih deset dana'

PLENKOVIĆ NA ŠPANCIRFESTU 'Festival uvijek ponudi lijepih i sadržajnih deset dana'
Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL

'Svake godine dolazim ovdje sa zadovoljstvom i čestitam gradonačelniku i Turističkoj zajednici Grada Varaždina', poručio je premijer.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je posjetio Varaždinsku županiju i grad Varaždin, a finale njegova posjeta bilo je 'španciranje' varaždinskim ulicama.

Poslijepodne je sa suradnicima najprije obišao Jalžabet, Gornji Kneginec i Vinicu, a nakon toga i Sveučilište Sjever. 

Vezana vijest:

Andrej Plenković na Sveučilištu Sjever POTPISAN UGOVOR SVEUČILIŠTU SJEVER DIO VOJARNE Plenković: 'Varaždin je odlučio biti obrazovno središte i to podržavamo'

Uslijedila je šetnja gradom, domaćini su mu bili gradonačelnik Ivan Čehok i župan Radimir Čačić. S Plenkovićem su Varaždin doputovali i ministar državne imovine Mario Banožić, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, saborski zastupnici Sunčana Glavak, Anđelko Stričak i Josip Križanić...

Pridružio im se i predsjednik Sabora Gordan Jandroković, predsjednik gradskog HDZ-a Damir Habijan i drugi politički djelatnici.

- Ovo je prigoda da vidimo glavnu varaždinsku turističku atrakciju, koju posjeti 150 tisuća ljudi. Svake godine dolazim ovdje sa zadovoljstvom i čestitam gradonačelniku i Turističkoj zajednici Grada Varaždina na uvijek lijepih i sadržajnih deset dana, koji privlače i domaće i strane goste u Varaždin - izjavio je premijer Plenković za svoga posjeta Varaždinu.

U prvome dijelu svoga 'španciranja' gradom premijer se posebno zadržao u Bučogradu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video