Vijesti / Politika

INCIDENT

'J**** ĆU VAM MATER' Opet zaiskrilo između Mladenovića i Čehoka na sjednici Gradskog vijeća

'J**** ĆU VAM MATER' Opet zaiskrilo između Mladenovića i Čehoka na sjednici Gradskog vijeća
Varaždinski.hr

Čehok kaže da je Mladenovićev ispad bio primitivan, ovaj pak kaže da je opsovao sebi u bradu.

Po završetku današnje sjednice varaždinskog Gradskog vijeća dogodio se incident u kojem su u glavnim ulogama bili gradonačelnik Ivan Čehok i gradski vijećnik Denis Mladenović, nekad 'čehokovac', a danas nezavisni vijećnik.

Vezana vijest:

Čehok i Dominko 19. Gradsko vijeće VIDEO Burno na sjednici Gradskog vijeća! Čehok nasrnuo na Dominka, a onda reagirao i Mladenović: 'Mene može biti sram?!'

- Rekao si 'j**** ću vam mater'!? Tako se ponašaš u Gradskome vijeću? - upitao je Čehok Mladenovića kad je prolazio pored njegova stola. 

Gradonačelnik kaže da je prilikom izlaska iz dvorane vidio da je Mladenović očito revoltiran što je smijenjen iz Upravnog vijeća Gradskih bazena pa je bacio papire pred sebe i uputio psovku ne samo prema njemu, nego i prema svima ostalima svojim donedavnim političkim kolegama.

- Ja njemu prije toga nisam ništa rekao, sam je reagirao. To je primitivno i sigurno nije bilo u redu prema ostalim gradskim vijećnicima - komentirao je Čehok.

U taj verbalni sukob upleo se i Dražen Dretar, pročelnik ureda gradonačelnika, koji je stao između Čehoka i Mladenovića. Mladenović je potom rekao: 'Makni se od mene' te je napustio dvoranu.

On sam kaže da nije bilo točno tako kako je gradonačelnik opisao, već da je opsovao sebi u bradu.

- Da, opsovao sam razočaran time što se dogodila još jedna politička smicalica. Bilo je to u trenutku kad sam spremao svoje stvari, a on je stao kraj moje klupe i samo me gledao. Opsovao sam sebi u bradu, nikome izričito to nisam uputio, a Čehok je onda to raširio na sva zvona. Rekao sam mu tada da se makne od mene, spakirao sam se i otišao - ispričao je svoje viđenje toga što se dogodilo Denis Mladenović.

Umjesto Denisa Mladenovića u Upravno vijeće Gradskih bazena izabran je Roko Martinuš.

U trenutku glasovanja u vijećnici je bilo 18 vijećnika. Deset njih glasovalo je za smjenu, tri su bila suzdržana, a pet ih je bilo protiv. 

Osim devetero Čehokovih vijećnika (Dreven, Kuserbanj, Cepanec, Lešina, Dušak, Gotal, Šumiga, Puškadija, Prstec), ruku je digao i HDZ-ovac Robert Gotić, dok su Puja i Laljek par minuta ranije napustili sjednicu, a ostali HDZ-ovci (Habijan i Strahonja) bili su suzdržani, kao i sam Mladenović. Protiv su bili SDP-ovci Marković, Bosilj, Ister, Križan i Marsenić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video