Vijesti / Politika

Sporne antene i zapuštena zgrada

ANTENE NA VTC-U Reformisti pitaju gradsku vlast: 'Jesu li inspekcije bile na terenu i što su utvrdile?'

ANTENE NA VTC-U Reformisti pitaju gradsku vlast: 'Jesu li inspekcije bile na terenu i što su utvrdile?'
Narodna stranka - Reformisti

Tema je to koja se već neko vrijeme provlači kroz prepucavanje mjesnih odbora, Reformista i gradske vlasti.

Narodna stranka – Reformisti ponovno su se obratili javnosti u vezi postavljenih antena na VTC zgradi u Ulici Josipa Kozarca. 

Tema je to koja se već neko vrijeme provlači kroz prepucavanje mjesnih odbora, Reformista i gradske vlasti, a u travnju ove godine gradonačelnik Ivan Čehok odgovorio je da Grad nije dozvolio postavljanje antena i odašiljača na spornu i zapuštenu zgradu.

Reformisti traže očitovanje kada i kojim inspekcijama je poslan nalog te što su isti poduzeli u vezi skidanja antena sa zgrade.

Navode da je Grad zadužen za vođenje brige o građanima, a ovim putem podsjetili su da je dječji vrtić smješten u neposrednoj blizini VTC-a, a okoliš oko zgrade prepun je gmazova, štakora i drugih nametnika.

Napominju da predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak kontinuirano upozorava na problem VTC-a (otvoreni šahtovi, opasne stepenice, požari iz kontejnera) još od 2015. godine te da je potpisana i peticija od strane građane i predana u Grad Varaždin, a uz to postavljeno je pitanje o sanaciji VTC-a na Gradskom vijeću.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6013

Reci što misliš!