Vijesti / Politika

NASTAVAK PRIČE

MLADENOVIĆ PODIŽE TUŽBU 'Na sudu ću dokazati da je moj otkaz maslo Čehoka i HDZ-a'

MLADENOVIĆ PODIŽE TUŽBU 'Na sudu ću dokazati da je moj otkaz maslo Čehoka i HDZ-a'
Varaždinski.hr

​Čehok i HDZ-a oduvijek su isti par cipela koji kroči zajedno, kaže Mladenović.

Priča o Denisu Mladenoviću, varaždinskom gradskom vijećniku koji se u svibnju odmetnuo od liste Ivana Čehoka, nastavit će se, po svemu sudeći, na sudu.

Vezana vijest:

Mladenović, Runac, Čehok POLITIKA I SPORT KAŽNJAVANJE? Mladenović dobio otkaz. Runac: 'Nije bilo nikakvog političkog pritiska'

Nakon što je u rujnu kao tehnološki višak dobio otkaz u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina, a gdje je kao stručni suradnik zaposlen godinu i pol ranije, Mladenović se žalio na tu odluku. Ali, kako kaže, neće stati na tome.

Naime, žalba mu je odbijena i sada najavljuje daljnje pravne korake, odnosno - podizanje tužbe protiv svog poslodavca.

- Smatram da nemam što izgubiti podizanjem tužbe pošto je moj otkaz političke prirode, a do njega je došlo pod krinkom racionalizacije poslovanja, doslovno preko noći. Na sudu ću dokazati da je to maslo gradonačelnika Čehoka i određenih ljudi iz HDZ-a - kaže Mladenović.

Za Čehoka i HDZ-a Mladenović kaže da su 'oduvijek isti par cipela koji kroči zajedno'.

- Zar nije čudno da je do mog otkaza došlo posljedično nakon nedizanja ruke na 19. sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina, kada sam bio protiv sporne nagodbe između Grada Varaždina i T&H Investa? Što reći o tome da nitko od vijećnika HDZ-a, koji su također bili protiv sporne odluke, ni na koji način nije sankcioniran ili 'kažnjen' isključivanjem iz Upravnih vijeća javnih gradskih ustanova ili nadzornih odbora gradskih tvrtki? - pita se Mladenović pa kaže da to samo potkrjepljuje njegove tvrdnje koje je iznio.

Osvrnuo se i na prošlotjednu dodjelu nagrada na najvećoj sportskoj konferenciji u Hrvatskoj, Sport fest u Poreču, na kojem je varaždinski Skate park dobitnik nagrade u kategoriji 'sportska infrastruktura u gradovima', a Varaždin proglašen 'Grad sporta'.

- U navedeni projekt uložio sam puno truda, vremena i doslovno svaki dan od početka do kraja bio prisutan kod svake faze radova, pripremio prvo natjecanje u ekstremnim sportovima, prijavio projekt na Sport fest s kompletnom dokumentacijom i na kraju primio nagradu. Ovo je velika stvar za Varaždin, stoga je sramota da se nitko iz Grada ili Zajednice nije ni osvrnuo na ovaj događaj i priznanje, dok se inače svaka sitnica opširno poprati kroz medije. Svaki dodatan komentar je suvišan, to sve govori o tim ljudima - zaključuje Mladenović.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!