Vijesti / Politika

REAGIRANJE

UHLJEBI (2) Leverić odgovorio Čačiću: 'Zabrinjava me njegova zaboravljivost, Ginko tablete očigledno nisu djelovale'

UHLJEBI (2) Leverić odgovorio Čačiću: 'Zabrinjava me njegova zaboravljivost, Ginko tablete očigledno nisu djelovale'
Varaždinski.hr, PIXSELL

'Bez obzira na tu zaboravljivost, uvjeren sam da je u ono što radi njegova posebna savjetnica Čačić detaljno i duboko upućen', poručio je šef županijskog HNS-a.

Predsjednik županijskog HNS-a Alen Leverić odgovorio je na izjavu župana Radimira Čačića o tome kako ga je u vrijeme kada je bio ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik Vlade 2011. godine 'uhljebio' u svome ministarstvu.

Vezana vijest:

Radimir Čačić, Alen Leverić POLITIČARENJE UHLJEBI Čačić o Leveriću: 'Dečko je bio bez posla pa sam ga uhljebio. Ni prvi ni posljednji'

- Čačićeva izjava govori samo o njemu. Imenovala me je Vlada, a ne on. Bio sam pomoćnik ministra za industriju, energetiku i rudarstvo, što pokriva 70 posto cijelog Ministarstva - kratko je rekao Leverić.

No dodao je da ga više od te izjave brine to to što je Čačić, kako kaže Leverić, počeo zaboravljati stvari.

- Ono što mene zabrinjava je njegovo zdravstveno stanje, s obzirom da je očigledno počeo zaboravljati. Za rođendan u svibnju poklonio sam mu Ginko tablete, ali vidim da nije pomoglo pa mu preporučujem odlazak na zdravstveni pregled. Bez obzira na tu zaboravljivost, uvjeren sam da je u ono što radi njegova posebna savjetnica detaljno i duboko upućen - završio je Leverić odgovor svom stranačkom šefu iz nekih davnih vremena.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video