Vijesti / Politika

REAKCIJE NA IZBORE

'Puno sreće u radu za dobrobit hrvatskog naroda. Ako uopće znate što je to'

'Puno sreće u radu za dobrobit hrvatskog naroda. Ako uopće znate što je to'
Jurica Galoić / PIXSELL, Varaždinski.hr

Riječi su to HDZ-ovog županijskog vijećnika i umirovljenog brigadnog generala Hrvatske vojske Željka Dvekara.

Vijećnik u varaždinskoj Županijskoj skupštini iz redova HDZ-a, Željko Dvekar, ujedno i umirovljeni brigadni general Hrvatske vojske, čestitao je Damiru Habijanu na izjavi nakon jučer završenih predsjedničkih izbora. 

Podsjetimo, Habijan je čestitao novom predsjedniku Republike Hrvatske, Zoranu Milanoviću, kao i svima koji su izašli na birališta, a posebno onima koji su svoj glas dali kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović

Također je dao i punu potporu predsjedniku stranke Andreju Plenkoviću na daljnjem vođenju HDZ-a i Vlade RH.

- Jer u ovom trenutku stranci je potrebno zajedništvo i stabilnost. Ovo su bili predsjednički izbori, koje su neki pojedinci shvatili kao uvertiru u ono što slijedi. A to je, najblaže rečeno, loše. Na kraju, okrenimo se budućnosti, nastavimo naš rad na lokalnoj razini kao i dosada u korist našeg Grada - Grada Varaždina. Za neke stvari treba vremena - rekao je Habijan.

No dodao je i sljedeće:

- Također, želim da više niti jedna kandidatkinja ili kandidat za predsjednika RH ne doživi toliku količinu uvreda, omalovažavanja, ismijavanja kako je to bio slučaj sa dosadašnjom predsjednicom, jer prije svega riječ je o instituciji predsjednika države, iz koje god stranke dolazio.

Vezana vijest:

Damir Habijan, Kolinda Grabar Kitarović ČESTITAO MILANOVIĆU Habijan o izborima: 'Toliku količinu uvreda želim da više ni jedan kandidat za predsjednika ne doživi'

S Habijanovim se riječima na Facebooku u potpunosti složio i predsjednik županijskog HDZ-a i saborski zastupnik Anđelko Stričak. Izjavu i izbore komentirao je i Željko Dvekar.

- Bravo, Habijan, a kontra taboru želim sve najbolje, puno sreće u radu za dobrobit hrvatskog naroda i u korist hrvatske države. Normalno, ako uopće znate što je to - napisao je.

37be40761fdd61dfd2a90bcfc334760b.jpg?v=2

Željko Dvekar iz Varaždinskih Toplica umirovljeni je brigadni general Hrvatske vojske. U vrijeme Vojno-redarstvene akcije Oluja u kolovozu 1995. godine nosio je čin satnika i obnašao dužnost zapovjednika 1. pješačke bojne 7. gardijske brigade PUMA. Njegove su postrojbe prve ušle u Knin te postavile hrvatsku zastavu na Kninskoj tvrđavi. Danas je HDZ-ov vijećnik u Skupštini Varaždinske županije.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video