Vijesti / Politika

Aktivnosti nakon izbora

KORUPCIJA SVIMA Juričan: 'Ja sutra vidim Reformiste u antikorupcijskoj koaliciji premijera Bere'

KORUPCIJA SVIMA Juričan: 'Ja sutra vidim Reformiste u antikorupcijskoj koaliciji premijera Bere'
Tomislav Miletić/Pixsell

Pod naslovom 'Svačiji pajdo Robert Hirc' prenosimo Juričanov komentar.

Redatelj i nedavni predsjednički kandidat Dario Juričan nastavlja sa svojom kampanjom 'Korupcija svima' i nakon izbora.

Juričan, koji između ostalog želi biti Milan Bandić, predsjednik RH, danas se na svojoj Facebook stranici osvrnuo na Reformiste, stranku Radimira Čačića i njihovog člana Roberta Hirca.

Pod naslovom 'Svačiji pajdo Robert Hirc' prenosimo Juričanov komentar.

- Od 10. 7. 2017. kad mu je započeo, pa sve do 8. 7. 2019. kada mu je završio zastupnički mandat, Robert Hirc sjedio je u Skupštini grada Zagreba kao koalicijski pajdo Milana Bandića. Hirc, član Reformista, dizao je u Skupštini ruku za sve Bandićeve ludorije, a kad bi uzeo mikrofon gorljivo je branio njegove proračune.

I gle, evo sad Hirca - koji je preko HDZ-ove Vlade dobio dobro plaćenu sinekuru u UO Narodnih novina - kako se u izbornoj noći šulja po stožeru Zorana Milanovića. Čačićevi Reformisti u Banskim dvorima podržavaju Plenkovića, a na Pantovčaku Milanovića. Ja sutra vidim Hirca i Reformiste u antikorupcijskoj koaliciji premijera Bere – napisao je Juričan.

Podsjećamo, Juričan je prije nešto više od dva tjedna posjetio Varaždin i rekao da ga 'malo vređa da su se kućice za Advent u Varaždinu davale na javnom natječaju, skroz kontra koruptoprakse kakvu imamo, recimo, u glavnom gradu svih kriminalaca, ali ga ipak tješi da je i gradonačelnik Varaždina Uskokova mušterija'.

4969674ddc6ecaaf20be4ae4125b7c70.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video