Vijesti / Politika

SDP VS HDZ

OŠTRA REAKCIJA 'U SDP-u su primjeri korupcije izuzetak, u HDZ-u su način života i modus operandi'

OŠTRA REAKCIJA 'U SDP-u su primjeri korupcije izuzetak, u HDZ-u su način života i modus operandi'
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell; Patrik Macek/Pixsell

Politički obračun preselio se iz televizijskog studija na Facebook...

Varaždinski SDP, na čijem je čelu gradski vijećnik Miroslav Marković, danas je putem svoje službene Facebook stranice komentirao smjenu Milana Kujundžića s mjesta ministra zdravstva, ali je i odgovorio na komentare predsjednika županijskog HDZ-a Anđelka Stričaka, izrečene na VTV-u.

Vezana vijest:

Anđelko Stričak BROJANJE KORUPCIJE Stričak: 'SDP proziva za korupciju, a jedini na sjeveru ima tri osuđena saborska zastupnika'

Stričak je u emisiji Zastupnički klub istaknuo kako SDP na sjeveru Hrvatske ima tri pravomoćno osuđena saborska zastupnika, dok ostale stranke nemaju ni jednog saborskog zastupnika koji bi bio osuđen na toj razini.

Za komentiranje stanja u Vladi Republike Hrvatske i HDZ-u, varaždinski SDP poslužio se fotografijom članova Vlade premijera Andreja Plenkovića s početka mandata, a na slici su označili sve ministre koji su dosad podnijeli ostavku ili su bili smijenjeni (fotografija ispod).

Fotografija SDP Gradska Organizacija Varaždin.

Komentar varaždinskog SDP-a u nastavku prenosimo u cijelosti.

'Ova jednostavna slika govori više od bezbrojnih ispraznih riječi koje je u zadnjih nekoliko dana izgovorio HDZ-ov saborski zastupnik Anđelko Stričak kada je pokušao relativizirati sistemsku korupcijsku hobotnicu koju HDZ 30 godina tako uspješno implementira u Hrvatskoj. Bivši premijer u zatvoru, cijela stranka na sudu, bezbrojni dužnosnici uhvaćeni i osuđeni zbog korupcije. O nasilju nad ženama da ne govorimo.

U SDP-u su primjeri korupcije izuzetak, u HDZ-u su način života i modus operandi.

Vezana vijest:

Kaznionica, zatvor, Lepoglava GORAN ŠTIMEC: DEŽURNI NAMĆOR Rugao se HDZ SDP-u da u svojim redovima ima više osuđenih

Milan Kujundžić je 8., pazite, OSMI ministar koji je zbog korupcije morao otići iz Plenkovićeve 'Žeton' Vlade. Ukupno ih je otišlo 14 što je valjda svjetski rekord. Negativan.

Kujundžić bio je najlošiji ministar kojeg je Hrvatska ikada imala. U tri godine svog nerada cijeli sustav je bacio na koljena. Produbio je kaos i korupciju u zdravstvu, dugovi nikada nisu bili veći, a liste čekanja nikada duže. Potaknuo je tihu privatizaciju zdravstva i natjerao na tisuće zdravstvenih djelatnika da odu iz zemlje. Njegova smjena, kao i u slučaju prethodnih opoziva ministara pokrenutih od strane SDP-a, samo je još jedan dokaz da oporba odgovorno radi svoj posao i da se ne radi o nikakvom neutemeljenom napadu na vladajuće. Građani zaslužuju bolje.

Mi u SDP-u možemo ponuditi bolje!, piše u Facebook objavi varaždinskog SDP-a.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video