Vijesti / Politika

O INCIDENTU U OKUČANIMA

MARTINČEVIĆ 'Milanović se pokazao predsjednikom kakvog Hrvatska treba'

MARTINČEVIĆ 'Milanović se pokazao predsjednikom kakvog Hrvatska treba'
Ivica Galović / PIXSELL, Varaždinski.hr

'Osuđujem očito organizirane i primitivne provokacije u funkciji početka predizborne kampanje', poručila je predsjednica županijskih Reformista.

Vezana vijest:

Zoran Milanović Okučani 25. OBLJETNICA INCIDENT Milanović napustio obilježavanje akcije Bljesak zbog natpisa 'Za dom spremni'

Predsjednika županijskih Reformista Natalija Martinčević također se osvrnula na jučerašnji incident u Okučanima na obilježavanju 25. obljetnice vojno-redastvene Bljesak. Predsjednik Zoran Milanović, podsjetimo, bio je napustio protokol zbog prisutnih obilježja 'Za dom spremni'. 

- Milanović se pokazao predsjednikom kakvog Hrvatska treba da bi se suprotstavila provokatorima koji ne posustaju u želji da nas dijele na ustaše i partizane - iznijela je svoj stav Martinčević putem društvenih mreža. 

- Obilježavao se važan dan za Hrvatsku i u tome trenutku gurati pozdrav iz najmračnijih vremena naše povijesti je sramotno i neprihvatljivo! Osuđujem očito organizirane i primitivne provokacije u funkciji početka predizborne kampanje kojima se krajnja desnica pokušava učiniti ponovno vidljivom, kad već nema nikakvih programa za budućnost. Naravno da svi razumjemo da takve podjele uvijek dijele ljude na desne i lijeve, crvene i crne... Pokušajmo ovog puta vidjeti i podržati ljude s razultatima u radu! - poručila je Natalija Martinčević.

> STRIČAK O MILANOVIĆEVOM POTEZU 'Predsjednik Provokator nas vraća u prošlost'

> ČEHOK 'Hrvati su pobijedili virus korone, sad će se posvetiti virusu kolone'
 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video