Vijesti / Politika

ni lijevo ni desno

USUSRET IZBORIMA Čačić najavio da Reformisti ne idu u koaliciju ni sa SDP-om ni HDZ-om

USUSRET IZBORIMA Čačić najavio da Reformisti ne idu u koaliciju ni sa SDP-om ni HDZ-om
Josip Regovic/Pixsell/Varaždinska županija/Varaždinski.hr

Čačić napominje da na izbore želi ići sa strankama centrističkog, građanskog usmjerenja, ako ima takvih.

Varaždinski župan i predsjednik Narodne stranke – Reformisti Radimir Čačić u razgovoru za Dnevno.hr rekao je kako mu ne pada na pamet na nadolazećim izborima koalirati s nekom od velikih stranaka.

Kazao je da se ne žele 'šlepati' iza crveno-crnih priča i incidenta poput onog koji se dogodio u Okučanima na obilježavanju VRO Bljesak.

Potvrdio je da ne žele ići ni sa SDP-om ni HDZ-om te da će na izbore ići sami ili sa svima onima koji se ne opredjljuju protiv nekoga. Čačić napominje da želi ići sa strankama centrističkog, građanskog usmjerenja, ako ima takvih.

Osvrnuo se i na odlazak Zorana Milanovića s obljetnice 'Bljeska', nakon što su pred predsjednika stali ljudi u HOS-ovim majicama na kojima je pisalo 'Za dom spremni'.

Istaknuo je da je to sve jedan veliki primitivizam koji se odigrao oko vrhunske vojne akcije, a to pogoduje i SDP-u i HDZ-u. Dodao je da je provokacija organizirana, a da odgovara i jednima i drugima jer se ponovno glasa protiv onih drugih.

Napomenuo je da HOS uopće nije sudjelovao u akciji 'Bljesak' jer tada više nije postojao, a da su 'ocu' akcije Bljesak – generalu Janku Bobetku – ustaše ubile sva tri brata pod parolom 'Za dom spremni', piše Dnevno.hr

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video